PreVital litieră castron pisică pui rață

PreVital castron de litieră pentru pisici în aromă de pui și rață.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Cuvetă pentru litieră pentru pisici PreVital Chicken and Duck Cat Litter Bowl este o litieră ușor de digerat, delicioasă, cu pui și rață, pentru toate pisicile adulte.

O hrană umedă completă din gama PreVital, special formulată pentru pisicile adulte. Producătorul a conceput gama PreVital pentru proprietarii dedicați de pisici, pentru a oferi hrană de calitate la un preț accesibil. Principalul obiectiv al producătorului a fost de a contribui la alimentația sănătoasă a pisicuțelor, pentru a le ajuta să ducă o viață activă și pentru a le asigura bunăstarea.

De ce este o alegere excelentă?

  • Carne de pui este o carne de pasăre bogată în proteine și aminoacizi bine valorificați. O sursă naturală de condroitină, care ajută la menținerea flexibilității articulațiilor și a unui cartilaj sănătos
  • Carne de rață este o carne de pasăre foarte digerabilă. Este bogată în antioxidanți, fier, acizi grași Omega 3, vitaminele A și B.

Compoziție: carne și derivați de origine animală 79% în mușcături (5% pui și 5% rață), cereale, extracte de proteine vegetale, derivați vegetali (inulină 0,4%), minerale, diverse zaharuri.

Aditivi: Aditivi cu valoare nutritivă / Kg: Vitamina D3 250 UI, Vitamina E 70 MG, Zinc 20 MG, Mangan 2,1 MG, Biotină 100 µG, Cupru 0,8 MG, Iod 0,4 MG

Compoziție analitică: Umiditate 82%, Proteină brută 9%, Grăsimi 5%, Cenușă brută 2%, Fibre brute 0,4%.

Recomandare de hrănire: Necesarul zilnic pentru o pisică de dimensiune medie este de maximum 400 g, împărțit în 2 mese pe zi. Servește la temperatura camerei! Plicul deschis trebuie păstrat în frigider și consumat de pisica ta în termen de 2 zile.

 

 

Petguru logo
PreVital litieră castron pisică pui rață
3,74 lei72,74 lei