Happy Cat Sensitive Skin & Coat

Pentru pisicile adulte cu pielea sensibilă, cu carne de pasăre ușor digerabilă și ierburi valoroase.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Familia Sensitive este unul dintre marile succese ale Happy Cat. Printre acestea se numără Sensitive Skin & Coat, care este special conceput pentru pisicile cu pielea sensibilă.

O rețetă delicioasă și ușor de digerat din carne de pasăre și cartofi.
Formulă fără cereale, ideală pentru pisicile cu stomacul sensibil.

Alimentul german de calitate premium de la Happy Cat este irezistibil pentru pisici datorită compoziției sale!

Semințele de in bogate în fibre susțin digestia pisicilor

Acizii grași Omega 3 și 6, biotina și zincul au un efect benefic asupra animalelor. Aceștia ajută la menținerea pielii și a blănii pisicilor strălucitoare și sănătoase.

Combinație de ingrediente ușor de digerat pentru a susține o digestie sănătoasă.
Carnea de pui este o carne de pasăre bogată în proteine și aminoacizi foarte utilizabili. O sursă naturală de condroitină, care ajută la menținerea flexibilității articulațiilor și a cartilajelor sănătoase.
Orezul este o cereală ușor de digerat, care ajută digestia și este ușor pentru intestine și stomac. Este o sursă ideală de carbohidrați vegetali pentru pisicile cu stomacuri sensibile.

Alimentul conține carne de pasăre ușor digerabilă și o mare varietate de plante (păpădie, mușețel, urzică, rozmarin, cimbru) care nu numai că fac mâncarea gustoasă pentru pisici, dar le stimulează și sistemul imunitar.

Care sunt caracteristicile generale ale hranei pentru pisici Happy Cat?

Ce caracteristici are hrana pentru pisici Happy Cat?

  • Pui ușor de digerat în toate varietățile
  • Compoziția optimă garantează calitatea germană premium
  • Conține ierburi aromatice

Compoziție: Pui* (22%), fulgi de cartofi, piure de cartofi, orez, făină de orez, făină de somon (5%), ulei de floarea-soarelui (4%), grăsime animală (conține carne de pasăre), lignoceluloză, hidrolizat de ficat, hidrolizat de pește: *, ulei de rapiță (1,0 %), pulpă de sfeclă * (fără zahăr), porumb, pulpă de mere * (0,4 %), clorură de potasiu, drojdie *, clorură de sodiu, alge marine *, semințe de in (0,16 %), cicoare * (0,15 % = 0,1 % inulină), yucca schidigera * (0,1 %), drojdie * (extrasă, 0,02 % = 0,0032 % MOS), ciulin de lapte, anghinare, păpădie, ghimbir, frunze de mesteacăn, urzică, mușețel, coriandru (0,013 %), rozmarin (0,013 %), salvie, lemn dulce, cimbru, (ierburi * total 0,16 %); (* uscate)

Contenit: Proteine 34 %, grăsimi 15 %, fibre 3 %, cenușă 8 %, calciu 1,4 %, fosfor 1,05 %, sodiu 0,65 %, potasiu 0,7 %, magneziu 0,08 %, acizi grași omega-6 4 %, acizi grași omega-3 0,4 %

Petguru logo
Happy Cat Sensitive Skin & Coat
10,39 lei79,09 lei