Royal Canin Gastrointestinal Puppy

O hrană uscată completă pentru căței. Suport digestiv.
Asigură-te că te consulți cu medicul veterinar înainte de a folosi această formulă veterinară pentru a selecta tratamentul adecvat!

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Royal Canin Gastrointestinal Ryal Canin Gastrointestinal Hrană uscată pentru căței ajută sistemul lor digestiv să funcționeze corect. Potrivită pentru cățelușii cu vârsta de până la 1 an și pentru cățelușele gestante.

Ingredientele atent selecționate înseamnă că nu vor pune presiune pe burtica animalelor dvs. de companie.

Proteine și carbohidrați ușor de digerat. Crochetele delicioase sunt mai ușor de mestecat de către căței după ce au fost înmuiate în apă.

Contenutul ridicat de energie susține dezvoltarea și activitatea cățeilor.

Richă în vitamine și minerale, formula ajută la menținerea sănătății pe termen lung.

  • Rezolul este o sursă excelentă de fosfor, fier și magneziu. Fosforul este important pentru construirea oaselor și a dinților și pentru o funcție renală sănătoasă.
  • Uleiul de pește este o sursă excelentă de acizi grași Omega 3 și Omega 6. Consumul va lăsa blana câinelui dumneavoastră strălucitoare și catifelată și pielea lui sănătoasă.
  • Prebioticele adăugate ajută la menținerea unei flore intestinale echilibrate.
  • Vitamina A susține sănătatea ochilor, iar vitamina E susține sănătatea inimii.
  • Extractul de floare de catifea contribuie la sistemul imunitar general și la funcția metabolică.

Compoziție: Orez*, proteine de pasăre deshidratate*, grăsimi animale*, porumb*, proteine de porc deshidratate*, gluten de grâu*, pulpă de sfeclă, proteine animale hidrolizate*, săruri minerale, praf de ouă*, ulei de soia*, ulei de pește*, produse de drojdie, coji și semințe de psyllium (sursă de substanțe care formează mucilagii), fructo-oligozaharide (0,5%), hidrolizat de drojdie (sursă de manan-oligozaharide (0,2%) și beta-glucani), extract de luteină (sursă de luteină). *Ingrediente ușor de digerat.

Suplimente (per kg):Aditivi nutriționali: 15 mg, Mangan (3b502, 3b504): 67 mg, Zinc (3b603, 3b605, 3b606): 137 mg, Seleniu (3b801, 3b811, 3b812): 0,1 mg – Aditivi tehnologici: Clinoptilolit de origine sedimentară: 10 g – Conservanți – Antioxidanți.

Constituenți analitici: Proteină brută: 29,0 % – Uleiuri și grăsimi brute: 22,0 % – Cenușă brută: 7,9 % – Fibre brute: 1,3 % – Calciu: 1,28 % – Sodiu: 0,4 % – Potasiu: 0,8 % – Acizi grași Omega-6: 4,1 % – Acizi grași Omega-3: 0,9 %.

Petguru logo
Royal Canin Gastrointestinal Puppy
60,55 lei124,77 lei