Royal Canin Gastrointestinal Calorie moderată 2kg

O hrană uscată completă pentru câini adulți. Formulă de suport digestiv cu un conținut moderat de calorii.
Asigură-te că te consulți cu medicul veterinar înainte de a folosi această formulă veterinară pentru a selecta tratamentul adecvat!

0 opinie
Disponibil
101,51 lei
Preț unitar: 51 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

Royal Canin Gastrointestinal Moderate Calorie Hrană uscată cu un conținut caloric mai scăzut pentru câini adulți, pentru a le ajuta sistemul digestiv să funcționeze corect.

Ingredientele atent selecționate înseamnă că nu vor pune presiune pe burtica animalului dvs. de companie.

Proteine și carbohidrați ușor de digerat. cu un conținut scăzut de calorii pentru a ajuta la menținerea greutății optime.

Richă în vitamine și minerale, formula ajută la menținerea sănătății câinelui dumneavoastră pe termen lung.

  • Rezolul este o sursă excelentă de fosfor, fier și magneziu. Fosforul este important pentru construirea oaselor și a dinților și pentru o funcție renală sănătoasă.
  • Fibrele vegetale susțin funcția digestivă adecvată.
  • Uleiul de pește este o sursă excelentă de acizi grași Omega 3 și Omega 6. Consumându-i, câinele dumneavoastră va avea o blană strălucitoare, catifelată și o piele sănătoasă.
  • Prebioticele adăugate ajută la menținerea unei flore intestinale echilibrate.
  • Vitamina A susține sănătatea ochilor, iar vitamina E susține sănătatea inimii.
  • Extractul de floare de catifea contribuie la dezvoltarea sistemului imunitar general și a funcției metabolice.

Essentials: Orez*, proteine de pasăre deshidratate*, porumb*, proteine animale hidrolizate*, grăsimi animale*, pulpă de sfeclă, pudră de ou*, fibre vegetale, săruri minerale, ulei de soia*, produse de drojdie, ulei de pește*, coji și semințe de psyllium (sursă de mucilagiu), fructo-oligozaharide (0,5 %), mono- și digliceride ale acizilor palmitic și stearic esterificate cu acid citric*, hidrolizat de drojdie (sursă de manan-oligozaharide) (0,2 %), extract de luteină (sursă de luteină). *ingrediente ușor de digerat.

Suplimente (per kg):Aditivi nutriționali: 13 mg, Mangan (3b502, 3b504): 56 mg, Zinc (3b603, 3b605, 3b606): 135 mg, Seleniu (3b801, 3b811, 3b812): 0,08 mg – Aditivi tehnologici: Clinoptilolit de origine sedimentară: 5 g – Conservanți – Antioxidanți.

Compoziție analitică: Proteină brută: 23,0 % – Conținut de grăsimi: 11,0 % – Cenușă brută: 6,2 % – Fibre brute: 2,4 % – EPA/DHA: 0,21 % – Acizi grași Omega-6: 2,35 % – Acizi grași Omega-3: 0,49 % – Sodiu: 0,45 % – Potasiu: 0,7 %.

Petguru logo
Royal Canin Gastrointestinal Calorie moderată 2kg
101,51 lei