Royal Canin Gastrointestinal Low Fat

O hrană uscată completă pentru câini adulți. Formulă de susținere a digestiei cu un conținut scăzut de grăsimi.
Asigură-te că te consulți cu medicul veterinar înainte de a folosi această formulă veterinară pentru a selecta tratamentul adecvat!

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Royal Canin Gastrointestinal Low Fat este o hrană uscată cu conținut scăzut de grăsimi pentru câini adulți, pentru a ajuta la buna funcționare a sistemului lor digestiv.

Ingredientele atent selecționate înseamnă că nu vor pune presiune pe burtica animalului dvs. de companie.

Proteine și carbohidrați ușor de digerat. Conținutul scăzut de grăsimi ajută la menținerea greutății optime.

Richă în vitamine și minerale, formula ajută la menținerea sănătății pe termen lung a câinelui dumneavoastră.

  • Rezolul este o sursă excelentă de fosfor, fier și magneziu. Fosforul este important pentru construirea oaselor și a dinților și pentru o funcție renală sănătoasă.
  • Fibrele vegetale susțin funcția digestivă adecvată.
  • Uleiul de pește este o sursă excelentă de acizi grași Omega 3 și Omega 6. Consumându-i, câinele dumneavoastră va avea o blană strălucitoare, catifelată și o piele sănătoasă.
  • Prebioticele adăugate ajută la menținerea unei flore intestinale echilibrate.
  • Vitamina A susține sănătatea ochilor, iar vitamina E susține sănătatea inimii.
  • Extractul de floare de catifea contribuie la dezvoltarea sistemului imunitar general și a funcției metabolice.

Essentials: Orez, proteine de pasăre deshidratate, grâu, orz, proteine animale hidrolizate, pulpă de sfeclă, grăsimi animale, săruri minerale, produse de drojdie, ulei de pește, mono- și digliceride esterificate cu acid palmitic și stearic, cu acid citric, coajă și semințe de psyllium, fructo-oligozaharide (0,48 %), hidrolizat de drojdie (sursă de manan-oligozaharide) (0,19 %), extract de luteină (sursă de luteină).

Suplimente (per kg): Aditivi nutriționali: 14 mg, Mangan (3b502, 3b504): 58 mg, Zinc (3b603, 3b605, 3b606): 135 mg, Seleniu (3b801, 3b811, 3b812): 0,08 mg – Aditivi tehnologici: Clinoptilolit de origine sedimentară: 5 g – Conservanți – Antioxidanți.

Compoziție analitică: Proteină brută: 22,0 % – Conținut de grăsimi: 7,0 % – Cenușă brută: 6,2 % – Fibre brute: 1,8 % – Acizi grași esențiali: 1,25 % – Acizi grași Omega-3: 0,3 % – EPA/DHA: 0,13 %.

Petguru logo
Royal Canin Gastrointestinal Low Fat
78,83 lei405,58 lei