Amity Eco Line Active 20 kg hrană uscată pentru câini

Hrană uscată completă pentru câini cu nivel ridicat de activitate.

0 opinie
În stoc
192,28 lei
Preț unitar: 10 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

Amity Eco Line Active este o hrană uscată pentru câini care sunt expuse la activități continue sau muncesc.
Dacă pentru dvs. este important ca hrana cățelușului dvs. să conțină, pe lângă toate ingredientele vitale, carne și calorii suplimentare atunci acest produs din linia Amity Eco Line este o alegere excelentă. Este o hrană uscată completă pentru câini cu nevoi ridicate de energie.
Cu un conținut de 40% de proteine din carne deshidratată hrana Amity Eco Line Active ocupă un loc la mijloc. Acest lucru înseamnă că, atunci când cățelul dvs. primește această hrană, primește o hrană de înaltă calitate.

Hrana Amity Eco Line Active ajută la satisfacerea nevoilor ridicate de energie a cățelului din viața de zi cu zi. Câinele dvs. a slăbit pe lângă toate celelalte alimente, chiar dacă ați crescut rația zilnică? Cățelul dumneavoastră face exerciții fizice și are nevoie de calorii suplimentare? Doriți ceva mai “puternic” pentru iarnă? Dacă răspunsul la oricare dintre aceste întrebări este DA, atunci Amity Active 20 kg este o alegere excelentă pentru dvs., stimate stăpân!

Deci, cele mai importante informații ce trebuie să știți despre hrana pentru câini Amity varianta de 20 kg:

  • Conținutul său ridicat de proteine contribuie la dezvoltarea și întreținerea mușchilor, astfel nu trebuie să vă faceți griji ca câinele va deveni ”piele și os”
  • Fibrele pe care le conține sunt necesare pentru buna funcționare metabolică
  • Vitaminele și mineralele suplimentare ajută la menținerea sănătății sistemului imunitar și a oaselor.
  • Dimensiunea mare a pachetului îl face o alegere economică pentru toți câinii activi

Și, bineînțeles, faptul că mâncarea este extrem de gustoasă și populară printre animalele de companie este un mare avantaj

Compoziție: Proteine din carne deshidratată (40%), Cereale, Derivate de origine vegetală (pulpă de sfeclă min. 2%), Uleiuri și grăsimi (grăsime de pasăre min. 7%), Minerale

Constituenți analitici: Proteine 32,0%, Grăsimi 13,0%, Fibre brute 2,2%, Materie anorganică 12,0%, Umiditate 10,0%

Aditivi nutriționali:Vitamina A 34 000 UI/kg, Vitamina D-3 2 000 UI/kg, Vitamina E (acetat de d/a-tocoferol) 200 mg/kg, E1/fier 250 mg/kg, E4/cupru 20 mg/kg, E5/mangan 18 mg/kg, E6/zinc 205 mg/kg, E2/iod 3,5 mg/kg, E8/seleniu 0,5 mg/kg. Antioxidanți, conservanți


Ce spun clienții

0
0 review-uri

Scrie-ți opinia!

Le-ai scos din cutie?

Împărtășește-ți experiențele și părerea ta despre produsele cu comunitatea Petguru! Ajută pe alți stăpâni să ia o decizie!

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Petguru logo
Amity Eco Line Active 20 kg hrană uscată pentru câini
192,28 lei