Amity Hypoallergen Adult Lamb 14 kg hrană pentru câini

Hrană uscată hipoalergenică cu valoare completă pentru câini adulți.

0 opinie
În stoc
208,30 lei
Preț unitar: 15 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

Amity Hypoallergenic Adult Lamb dog food 14 kg.

Hrană uscată hipoalergenică de calitate superioară pentru câini adulți. Recomandată pentru câini de toate mărimile.

Cu carne de miel, orez și ulei de somon.

Rețetă îmbogățită cu vitamine și minerale.

Are toate substanțele nutritive esențiale, vitaminele și mineralele de care câinele dumneavoastră are nevoie pentru o viață lungă și fericită.

  • Câinele de miel este o carne bogată în proteine și aminoacizi care este ușor de digerat. Conține vitamine din complexul B. Nu solicită sistemul digestiv.
  • Regatul conține fosfor, magneziu și fier.
  • Uleiul de somon este o sursă excelentă de Omega 3 și Omega 6. Consumul acestuia va menține blana câinelui dumneavoastră sănătoasă, strălucitoare și mătăsoasă.
  • Ca sursă de fibre și prebiotice, ajută la echilibrarea florei intestinale și la promovarea unei bune funcții intestinale.

Un delicios tratament hipoalergenic delicios pentru câinii cu alergii alimentare.

Compoziție: 38% carne deshidratată (miel 14%), orez 27% (orez brun 15%), mazăre 12%, grăsime de pasăre 12%, făină de roșcove 2%, pulpă de sfeclă 2%, proteine animale hidrolizate, vitamine și minerale, drojdie și extract de drojdie – Saccharomyces cerevisiae (sursă de mananooligozaharide – MOS și β-glucani), ulei de somon (sursă de acizi grași Omega-3), fibre alimentare insolubile din mazăre, inulină (fibre solubile din cicoare, sursă de fosfo-oligozaharide – FOS), salvie spaniolă (acid gras Omega-3 și fibre alimentare), alge (Ascophyllum nodosum),

Ingrediente analitice :Proteină de grâu 26,00%, grăsime brută 16,00%, fibre brute 2,50%, cenușă brută 7,90%, calciu 1,80%, fosfor 1,00%, umiditate 9,00%, clorhidrat de glucozamină 320 mg/kg, sulfat de condroitină 200 mg/kg.


Ce spun clienții

0
0 review-uri

Scrie-ți opinia!

Le-ai scos din cutie?

Împărtășește-ți experiențele și părerea ta despre produsele cu comunitatea Petguru! Ajută pe alți stăpâni să ia o decizie!

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Petguru logo
Amity Hypoallergen Adult Lamb 14 kg hrană pentru câini
208,30 lei