GOURMET Perle Gravy Gravy Delight Hrană umedă pentru pisici cu pui

GOURMET Perle Gravy Delight cu pui hrană umedă pentru pisici.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

GOURMET Perle Gravy Delight cu Pui este o hrană completă pentru pisici de toate rasele și vârstele, ceea ce o face alegerea perfectă pentru pisica dumneavoastră! Mușcături la grătar cu pui într-o farfurie pentru plăcerea animalului dvs. de companie. O hrană completă excelentă pentru toate pisicile adulte.

Ingrediente atent selecționate, gătite ușor pentru a le păstra aroma delicată, tăiate în bucăți mici și servite într-un bulion delicios, vor satisface gustul rafinat al animalului dvs. de companie. GOURMET™ Perle Mini Fillet în suc oferă o masă simplă și sofisticată care garantează o experiență gustativă irezistibilă în fiecare zi.

De ce este o alegere excelentă?

  • Carne de vită este o carne de pasăre bogată în proteine și aminoacizi foarte utilizabili. O sursă naturală de condroitină, care ajută la menținerea flexibilității articulațiilor și a cartilajelor sănătoase.
  • Salata de finomato, astfel încât pisica dvs. să primească un plus de hidratare din ea.
  • Hrană echilibrată și completă.
  • Într-o pungă practică pentru păstrarea prospețimii.

 

Compoziție: Carne și subproduse de origine animală (din care pui 4%), extracte de proteine vegetale, pește și subproduse din pește, minerale, subproduse de origine vegetală, diferiți zaharuri.

Aditivi: UI/kg: Vit. A: 590; Vit. D3: 90; mg/kg: sulfat de fier monohidrat: 20,8; iodat de calciu anhidru: 0,26; sulfat de cupru pentahidrat: 2,3; sulfat de mangan monohidrat: 4,1; sulfat de zinc monohidrat: 34.

Compoziție analitică: Umiditate: 82,0%; Proteine: 11,5%; Grăsimi: 2,5%; Cenușă brută: 2,1%; Fibre brute: 0,2%.

 

Petguru logo
GOURMET Perle Gravy Gravy Delight Hrană umedă pentru pisici cu pui
3,56 lei42,80 lei