GOURMET MON PETIT Hrană umedă pentru pisici cu ton/salmon/pește 6x50g

GOURMET MON PETIT Hrană umedă pentru pisici cu ton/salmon/pește galben.

0 opinie
Nu este disponibil
13,94 lei
Preț unitar: 43 lei/kg

Aș dori să primesc un e-mail atunci când produsul este din nou disponibil!


Descrierea produsului

Hrană umedă cu valoare completă pentru pisici adulte. O selecție delicioasă de pește pentru toate pisicile care iubesc peștele.

Alimentația Gourmet îi va oferi pisicii dvs. o experiență de răsfăț în fiecare zi, care vă va face să vă simțiți și dvs. bine. Niciuna dintre rețetele Gourmet Mon Petit nu conține coloranți, conservanți sau arome artificiale.

Noul Gourmet Mon Petit: o hrană incitantă și îndrăzneață care vă va răsfăța pisica.

De ce să alegeți hrana umedă pentru pisici GOURMET MON PETIT cu ton/salmon/rout?

  • Tuna imunitar, bogat în vitamine (B12) și minerale. Este bogat în proteine. Conține acizi grași omega-3, care au proprietăți antiinflamatorii.
  • Salmonul conține proteine ușor digerabile. Este bogat în acizi grași omega-3 (EPA, DHA) care au efecte antiinflamatorii și contribuie la stimularea funcțiilor cerebrale. De asemenea, aceștia ajută la menținerea sănătății pielii și a blănii.
  • Trout este bogat în proteine, acizi grași esențiali A, B12 și vitamina D.

Nutriție:

  • Tuna: Carne și subproduse de origine animală, extracte de proteine vegetale, pește și subproduse de pește (4% ton), minerale, zahăr, drojdie.
  • Salmone:Carne și subproduse de origine animală, extracte de proteine vegetale, pește și subproduse din pește (4% somon), minerale, zahăr, drojdie.
  • Trout: Carne și subproduse de origine animală, extracte de proteine vegetale, pește și subproduse din pește (4% păstrăv), minerale, zahăr, drojdie.

Compoziție analitică: Conținut de umiditate: 81,5%, Proteine: 12,0%, Conținut de grăsime: 2,8%, Cenușă brută: 1,6%, Fibre brute: 0,05%.

Aditivi: Aditivi nutriționali: UI/kg: Vit A: 640; Vit D3: 98; mg/kg: Sulfat feros monohidrat: 22,5; Iodat de calciu anhidru: 0,28; Sulfat de cupru pentahidrat: 2,5; Sulfat de mangan monohidrat: 4,4; Sulfat de zinc monohidrat: 37.

Conținutul cutiei: 2 x ton, 2 x somon, 2 x păstrăv.

Petguru logo
GOURMET MON PETIT Hrană umedă pentru pisici cu ton/salmon/pește 6x50g
13,94 lei