GOURMET MON PETIT Hrană umedă pentru pisici din carne de vită/Bovine/Bivolițe 6x50g

GOURMET MON PETIT Hrană umedă pentru pisici cu carne de vită/vițel/hamon

0 opinie
Nu este disponibil
13,94 lei
Preț unitar: 43 lei/kg

Aș dori să primesc un e-mail atunci când produsul este din nou disponibil!


Descrierea produsului

Delicioasă selecție de carne variată pentru pisici adulte. Hrană umedă completă pentru pisici adulte.

Servind mesele Gourmet, îi oferiți pisicii dvs. o experiență răsfățată zilnic, care vă va face să vă simțiți bine. Nicio rețetă Gourmet Mon Petit nu conține coloranți artificiali, conservanți sau arome.

De ce să alegeți hrana umedă pentru pisici GOURMET MON PETIT cu vită, vițel și miel?

  • Carnea de vită este o carne musculară bine utilizabilă, care conține aminoacizi esențiali, vitamina B, zinc și fier. Contribuie la capacitatea fizică, mentală și emoțională, la dezvoltarea și buna funcționare a sistemului imunitar.
  • Carnea de vițel este o carne slabă bogată în proteine de înaltă calitate. Este ușor de digerat și are un conținut scăzut de grăsimi.
  • Carnea de miel este o carne bogată în proteine de calitate superioară, care conține aproape toți aminoacizii esențiali. Este bogată în vitamina B și minerale. Este o carne ușor de digerat, care sprijină funcționarea sănătoasă a sistemului digestiv.

Ingrediente:

  • Cu vită: Carne și subproduse de origine animală (din care vită 4%), extracte de proteine vegetale, pește și subproduse din pește, minerale, diferiți zaharuri, drojdii.
  • Cu vițel: Carne și subproduse de origine animală (din care vițel 4%), extracte de proteine vegetale, pește și subproduse din pește, minerale, diferiți zaharuri, drojdii.
  • Cu miel: Carne și subproduse de origine animală (din care miel 4%), extracte de proteine vegetale, pește și subproduse din pește, minerale, diferiți zaharuri, drojdii.

Aditivi: Aditivi cu valoare nutritivă: UI/kg: Vit A: 640; Vit D3: 98; mg/kg: Sulfat de fier monohidrat: 22,5; Iodat de calciu anhidru: 0,28; Sulfat de cupru pentahidrat: 2,5; Sulfat de mangan monohidrat: 4,4; Sulfat de zinc monohidrat: 37.

Compoziție analitică: Umiditate: 81,5%, Proteine: 12%, Grăsimi: 2,8%, Cenușă brută: 1,6%, Fibre brute: 0,05%.

Conținutul cutiei: 2x cu vită, 2x cu vițel, 2x cu miel.

Petguru logo
GOURMET MON PETIT Hrană umedă pentru pisici din carne de vită/Bovine/Bivolițe 6x50g
13,94 lei