GOURMET GOLD Savoury Cake cu carne de pui și morcovi hrană umedă pentru pisici

Un adevărat răsfăț cu pui și morcovi pentru pisici gourmet.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Gama GOURMET Gold Savoury Cake este realizată cu ingrediente de înaltă calitate într-o formă de tort – pentru o experiență gustativă perfectă. GOURMET Gold Savoury Cake – conține bucăți de pui și morcovi fin tăiate și alte bucăți irezistibil de delicioase, asezonate cu un strop de sos. Forma specială îi oferă animalului dvs. de companie o experiență gustativă suplimentară. Și ce și-ar mai putea dori o pisică fericită?

Instrucțiuni de hrănire: 2-3 cutii pe zi pentru o pisică adultă cu greutate medie (4 kg), împărțite în cel puțin 2 mese separate. Cantitățile indicate în ghidul de hrănire sunt pentru pisici cu activitate moderată, la temperaturi ambientale normale. În cazul în care nevoile individuale diferă, ajustați cantitatea de hrană pentru a vă asigura că pisica dvs. își menține o greutate corporală sănătoasă pentru a preveni o varietate de boli. Adăugați întotdeauna apă proaspătă și curată lângă hrană.

Compoziție: Carne și derivați de origine animală (din care 4% pui), extracte de proteine vegetale, legume (7% morcovi din morcovi uscați), pește și derivați de pește, diverse zaharuri, minerale.

Aditivi. A: 1,040; Vit D3: 160;mg/kg: Sulfat feros monohidrat: 37; iodat de calciu anhidru: 0,46; sulfat de cupru pentahidrat: 4,1; sulfat de mangan monohidrat: 7,2; sulfat de zinc monohidrat: 60; Aditivi tehnologici: mg/kg: gumă de casia: 440.

Aditivi tehnologici: mg/kg: gumă de casia: 440.

Aditivi în alimente: mg/kg.

Constituenți analitici: umiditate: 74,0%; proteine: 17,0%; conținut de grăsimi: 4,0%; cenușă brută: 2,0%; fibre brute: 1,1%

Petguru logo
GOURMET GOLD Savoury Cake cu carne de pui și morcovi hrană umedă pentru pisici
2,67 lei42,80 lei