FELIX SHREDS Selecție mixtă în sos hrană umedă pentru pisici 12x80g

Mâncare umedă pentru pisici într-un sos delicios.

0 opinie
În stoc
74,41 lei
Preț unitar: 77 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

Felix Shreds selecție mixtă în sos hrană umedă pentru pisici adulte.

Bucăți delicioase într-un sos savuros pe care pisica ta îl va adora. Combinație de arome de vită, pui, somon și ton.

Ingrediente:
Cu vită: Carne și subproduse de origine animală (18%, din care vită 4%), extracte de proteine vegetale, pește și subproduse din pește, minerale, uleiuri și grăsimi, subproduse de origine vegetală, diferiți zaharuri (în bucăți: 54% carne și subproduse de origine animală).
Cu pui: Carne și subproduse de origine animală (18%, din care pui 4%), extracte de proteine vegetale, pește și subproduse din pește, minerale, uleiuri și grăsimi, subproduse de origine vegetală, diferiți zaharuri (în bucăți: 54% carne și subproduse de origine animală).
Cu somon: Carne și subproduse de origine animală (16%), extracte de proteine vegetale, pește și subproduse din pește (somon 4%), minerale, diferiți zaharuri, uleiuri și grăsimi, subproduse de origine vegetală (în bucăți: 50% carne și subproduse de origine animală).
Cu ton: Carne și subproduse de origine animală (16%), extracte de proteine vegetale, pește și subproduse din pește (ton 4%), minerale, diferiți zaharuri, uleiuri și grăsimi, subproduse de origine vegetală (în bucăți: 50% carne și subproduse de origine animală).

Compoziție analitică: Umiditate: 78% Proteine: 13,5% Grăsimi: 2,8% Cenușă brută: 2,6% Fibre brute: 0,05% Acid linoleic (Omega-6): 0,5%

Aditivi (per kg): UI/kg: Vitamina A: 800 Vitamina D₃: 120 Vitamina E: 18 mg/kg: Sulfat de fier (II) monohidrat (Fe: 9,3) Iodat de calciu anhidru (I: 0,23) Sulfat de cupru (II) pentahidrat (Cu: 0,8) Sulfat de mangan monohidrat (Mn: 1,8) Sulfat de zinc monohidrat (Zn: 16) Taurină: 500 Arome.

Petguru logo
FELIX SHREDS Selecție mixtă în sos hrană umedă pentru pisici 12x80g
74,41 lei