Felix Fantastic Duo Selecție de legume de casă în aspic hrană umedă pentru pisici 12x85g

Felix Fantastic Duo este o hrană umedă completă pentru pisici, cu carne și legume de calitate și cu un gust de casă.

0 opinie
Nu este disponibil
29,99 lei
Preț unitar: 28 lei/kg

Aș dori să primesc un e-mail atunci când produsul este din nou disponibil!


Descrierea produsului

Felix este un brand popular printre iubitorii de pisici. Este un brand de top de hrană pentru pisici, umplând cu bucurie milioane de case din întreaga lume. O gamă de produse de hrană umedă de înaltă calitate, într-o varietate de arome, oferă o nutriție adecvată și echilibrată pentru o gamă largă de pisicuțe.

Produsele de hrană umedă Felix sunt caracterizate de un gust, miros și vedere excelente. Datorită varietății combinațiilor de arome, dieta animalului dumneavoastră de companie va fi caracterizată de varietate.
Aspicul delicios de gustos ajută la asigurarea aportului necesar de lichide.

Mâncărurile umede de calitate Felix oferă o experiență gustativă irezistibilă pentru toate lăbuțele de catifea care toarce.

Ingredientele de calitate atent selecționate oferă animalului dumneavoastră de companie toți nutrienții și vitaminele necesare, esențiale pentru o viață lungă și sănătoasă.
Hrana pentru pisici All Felix este caracterizată de un conținut ridicat de umiditate și proteine.

  • Vitele, mielul, curcanul și carnea de porc sunt surse valoroase de proteine.
  • Ceapa de vită și de mielconțin aminoacizi esențiali, vitamina B, zinc și fier, care sunt esențiale pentru buna funcționare a sistemului imunitar.
  • Cărnurile de rață și de pui sunt bogate în antioxidanți, fier, acizi grași Omega 3, vitaminele A și B, ajutând la menținerea flexibilității articulațiilor și a cartilajelor sănătoase.
  • Legumele sunt un aliment bogat în fibre, ajutând la menținerea unei funcții metabolice adecvate.

Ce este tipic pentru hrana pentru pisici Felix?

  • Hrană pentru pisici accesibilă și de calitate
  • O gamă largă de arome pentru a satisface nevoile variate ale pisicilor
  • O gamă irezistibilă de alimente cu priveliști, mirosuri și gusturi apetisante

Ingrediente:
Amestec gustos de carne de vită și pasăre cu fasole verde
: carne și derivați de origine animală* (14%, din care carne de vită 2% și carne de pasăre 2%), extracte de proteine vegetale, pește și derivați de pește, minerale, legume (0,6% fasole verde deshidratată, echivalentul a 5,4% fasole verde), diverse zaharuri
Caie de miel și pui cu roșii: carne și derivate de origine animală* (14% din care carne de miel 2% și pui 2%), extracte de proteine vegetale, pește și derivate din pește, minerale, legume (0,6% roșii deshidratate, echivalentul a 5,4% roșii), diverse zaharuri
Turcan și rață cu morcovi: carne și derivate de origine animală* (14%, din care curcan 2% și rață 2%), extracte de proteine vegetale, pește și derivate din pește, minerale, legume (0,6% morcovi deshidratați, echivalentul a 5,4% morcovi), diverse zaharuri

*alimente: 44% carne și derivați de origine animală

Compoziție analitică: Umiditate: 82%, Proteine: 11,5%, Grăsimi: 2,5%, Cenușă brută: 2,5%, Fibre brute: 0,05%, Acizi grași Omega-6: 0,4%

Petguru logo
Felix Fantastic Duo Selecție de legume de casă în aspic hrană umedă pentru pisici 12x85g
29,99 lei