Felix Fantastic Hrană umedă asortată de casă pentru pisici cu legume în aspic 12x85g

Felix Fantastic Homemade hrană umedă asortată pentru pisici asortată cu legume în aspic, în pachet de 12, 4 arome.

0 opinie
Nu este disponibil
29,99 lei
Preț unitar: 28 lei/kg

Aș dori să primesc un e-mail atunci când produsul este din nou disponibil!


Descrierea produsului

Felix este un brand popular printre iubitorii de pisici. Este cea mai importantă marcă de hrană pentru pisici, aducând fericire în milioane de case din întreaga lume.
O gamă de produse de hrană umedă de înaltă calitate, într-o varietate de arome, oferă o nutriție adecvată și echilibrată pentru o gamă largă de pisicuțe.

Selecția de hrană umedă Felix ne captivează animalele de companie cu aromele sale fantastice. Cele 4 pliculețe cu arome diferite contribuie la o dietă variată.
Tratamentele din carne de calitate, împreună cu legumele, oferă toate substanțele nutritive și vitaminele necesare pentru o viață lungă și sănătoasă pentru pisica dumneavoastră.

Mâncărurile umede de calitate Felix oferă o experiență gustativă irezistibilă pentru fiecare lăbuță de catifea care toarce.

Consumul zilnic de hrană umedă Felix completează aportul zilnic de lichide al pisicii dumneavoastră.
Această tratație din hrană integrală este o sursă excelentă de proteine, cu un conținut scăzut de grăsimi și bogat în fibre.

  • Conținutul de fier și zinc al cărnii de urs crește performanța, contribuie la dezvoltarea și buna funcționare a sistemului imunitar.
  • Peștele, cum ar fi somonul și păstrăvul, conține acizi grași Omega-3, EPA și DHA, care joacă un rol important în sănătatea pe termen lung a pisicii.
  • Adăugarea de legume oferă fibrele de care organismul are nevoie pentru a susține buna funcționare metabolică.

Ce este tipic la hrana pentru pisici Felix?

  • Hrană pentru pisici accesibilă și de calitate
  • O gamă largă de arome pentru a satisface nevoile variate ale pisicilor
  • O gamă irezistibilă de alimente cu priveliști, mirosuri și gusturi apetisante

Compoziție:
Carne de vită și morcovi: carne și derivați de origine animală* (14% din care carne de vită 4%), extracte de proteine vegetale, pește și derivați de pește, minerale, legume (0,6% morcovi deshidratați, echivalentul a 5,4% morcovi), diverse zaharuri *Furaje: 44% carne și derivați de origine animală
Pui și roșii: carne și derivați de origine animală* (14% din care pui 8%), extracte de proteine vegetale, pește și derivați de pește, legume (0,6% roșii deshidratate, echivalentul a 5,4% roșii), minerale, diverse zaharuri *Pregătire: 44% carne și derivați de origine animală.
Lac și pui: carne și derivați de origine animală* (12%), extracte de proteine vegetale, pește și derivați de pește (somon 4%), legume (0,6% dovleac deshidratat, echivalentul a 5,4% dovleac), minerale, diverse zaharuri *Preceri: 40% carne și derivați de origine animală
Trout și fasole verde: carne și derivați de origine animală* (12%), extracte de proteine vegetale, pește și derivați de pește (păstrăv 4%), legume (0,6% fasole verde deshidratată, echivalentul a 5,4% fasole verde), minerale, diverse zaharuri *Precreșteri: 40% carne și derivați de origine animală

Petguru logo
Felix Fantastic Hrană umedă asortată de casă pentru pisici cu legume în aspic 12x85g
29,99 lei