Felix Sensations Jellies Jellies Sortiment de pește în aspic hrană umedă pentru pisici 4x85g

Hrană umedă pentru pisici Felix Sensations, cu o selecție de mușcături din file de somon și cod încorporate într-un jeleu gustos.

0 opinie
Nu este disponibil
10,62 lei
Preț unitar: 29 lei/kg

Aș dori să primesc un e-mail atunci când produsul este din nou disponibil!


Descrierea produsului

Felix este un brand popular printre iubitorii de pisici. Este un brand de top de hrană pentru pisici, umplând cu bucurie milioane de case din întreaga lume. O gamă de produse de hrană umedă de înaltă calitate, într-o varietate de arome, oferă o nutriție adecvată și echilibrată pentru o gamă largă de pisicuțe.

Felix Sensations este o hrană preferată de pisicuțe datorită gustului său senzațional. Bucățile asortate de jeleu într-o varietate de arome contribuie la o dietă variată.
Acest sortiment de pește conține 2 pungi de somon cu aromă de creveți și 2 pungi de eglefin cu aromă de roșii.

Alimentele umede de calitate Felix oferă o experiență gustativă irezistibilă pentru toți bibanii torenți.

Ingredientele de calitate și vitaminele contribuie la sănătatea pe termen lung a animalului dvs. de companie. Pe lângă faptul că este delicioasă, aspic ajută la menținerea aportului de lichide al pisicuțelor noastre la un nivel sănătos.

  • Ca toate cărnurile de pește, fileurile de somon și de cod sunt o sursă excelentă de proteine și, cu conținutul lor scăzut de grăsimi, pot fi încorporate într-o dietă pentru o pisicuță aflată la regim. Este, de asemenea, o sursă de omega-3, care joacă un rol important în protecția sănătății, cu un ușor efect antiinflamator, preventiv.
  • Apicul de legume este bogat în fibre, contribuind la buna funcționare a metabolismului consumatorului.

Hrană umedă Felix Sensations este unică nu numai prin gust, ci și prin miros, astfel încât pisicile care iubesc peștele pot fi atrase în farfurie imediat ce deschid plicul.

Ce este atât de special la mâncarea pentru pisici Felix?

  • Hrană pentru pisici accesibilă și de calitate
  • O gamă largă de arome pentru a satisface nevoile variate ale pisicilor
  • O gamă irezistibilă de alimente cu priveliști, mirosuri și gusturi apetisante

 

Ingrediente:

Cu somon și creveți în aspic: carne și subproduse de origine animală* (12%), extracte de proteine vegetale, pește și subproduse din pește (somon 4%), moluște și crustacee (creveți 1%), minerale, diferiți zaharuri
Cu cod negru și roșii în aspic: carne și subproduse de origine animală* (12%), extracte de proteine vegetale, pește și subproduse din pește (cod negru 4%), legume (0,9% roșii deshidratate, echivalent cu 11% roșii în aspic), minerale, diferiți zaharuri
*bucăți: 40% carne și subproduse de origine animală

Compoziție analitică: Umiditate: 80%, Proteine: 11,5%, Grăsimi brute: 2,5%, Cenușă brută: 2,5%, Fibre brute: 0,05%, Acizi grași Omega-6: 0,4%.

 

Petguru logo
Felix Sensations Jellies Jellies Sortiment de pește în aspic hrană umedă pentru pisici 4x85g
10,62 lei