Felix Fantastic Iepure/ orz în aspic hrană umedă pentru pisici 4x85g

Felix Fantastic cu iepure și miel este o hrană completă pentru pisici servită într-un aspic delicios aromat.

0 opinie
Nu este disponibil
10,62 lei
Preț unitar: 29 lei/kg

Aș dori să primesc un e-mail atunci când produsul este din nou disponibil!


Descrierea produsului

Felix este un brand popular printre iubitorii de pisici. Este un brand de top de hrană pentru pisici, umplând cu bucurie milioane de case din întreaga lume. O gamă de produse de hrană umedă de înaltă calitate, într-o varietate de arome, oferă o nutriție adecvată și echilibrată pentru o gamă largă de pisicuțe.

Hrana pentru pisici Felix Fantastic oferă o selecție de neegalat de bunătăți gustoase pentru micuțul dumneavoastră, cu carne de iepure și de miel pentru a adăuga varietate la dieta zilnică a pisicilor gurmande. Datorită mușcăturilor de carne de înaltă calitate, infuzate cu sparanghel, pisica dumneavoastră va primi toți nutrienții de care are nevoie pentru o viață de zi cu zi activă și sănătoasă.

Mâncărurile umede de calitate Felix oferă o experiență gustativă irezistibilă pentru toate pisicile de catifea care toarce.

Care plic oferă o experiență gustativă reală pentru pisicuța dvs. Datorită ingredientelor de calitate și a vitaminelor, animalul dvs. de companie poate fi tovarășul dvs. de toarce pentru o perioadă lungă de timp.

  • Mușcăturile de iepure și miel sunt sursa de proteine, în timp ce sosul de aspikos este responsabil pentru hidratare.
  • Vitaminele B12, B3 și B2 care se găsesc în carnea de miel sunt importante pentru sistemul nervos și pentru o vedere excelentă.
  • Cartea de iepure este o carne slabă și, prin urmare, o alegere bună pentru diete. Conține vitaminele B2, B5, B6, B3 și B12, care sunt benefice pentru sistemul nervos și performanța mentală.

Puteți adăuga cu adevărat varietate la dieta zilnică a animalelor dvs. de companie cu această selecție delicioasă de carne.

Ce este atât de special la mâncarea pentru pisici Felix?

  • Hrană pentru pisici accesibilă și de calitate
  • O gamă largă de arome pentru a satisface nevoile variate ale pisicilor
  • O gamă irezistibilă de alimente cu priveliști, mirosuri și gusturi apetisante

Ingrediente: Carne și derivați de origine animală* (14% din care iepure 4%), Extracte de proteine vegetale, Pește și derivați de pește, Minerale, Diverse zaharuri

*Alimente: 44% carne și derivați de origine animală

Ingrediente analitice: Conținut de umiditate: 82% Proteine: 11,5% Conținut de grăsimi: 2,5% Cenușă brută: 2,5% Fibre brute: 0,05% Acizi grași Omega-6: 0,4%

Petguru logo
Felix Fantastic Iepure/ orz în aspic hrană umedă pentru pisici 4x85g
10,62 lei