FELIX SENSATIONS SAUCES Selecție de casă în sos hrană umedă pentru pisici 4x85g

FELIX SENSATIONS SAUCES Selecție de casă (miel, curcan) în sos hrană umedă pentru pisici adulte

0 opinie
În stoc
10,62 lei
Preț unitar: 29 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

Felix este o marcă populară în rândul iubitorilor de pisici. Este cea mai importantă marcă de hrană pentru pisici, umplând cu bucurie milioane de case din întreaga lume. O gamă de hrană umedă de înaltă calitate, într-o varietate de arome, oferă o nutriție adecvată și echilibrată pentru o gamă largă de pisicuțe.

Felix Sensations Sauces este o selecție de hrană umedă completă, preparată în casă, pentru pisici adulte.

Gustări savuroase cu carne într-un sos delicios. Combinațiile de curcan, șuncă și miel și vânat oferă o aromă unică, care va fi apreciată de pisicuțele pretențioase.
Acest deliciu gustos conține o proporție echilibrată de proteine, vitamine și minerale. Satisface pe deplin nevoile nutriționale zilnice ale pisicuțelor. Sosul gustos ajută pisicuțele să se hidrateze.

Dragostele umede de calitate Felix oferă o experiență gustativă irezistibilă pentru toate pisicuțele de catifea care toarce. Mielul este o furnizor excelent de proteine. Este o carne ușor digerabilă care ajută la menținerea sănătății sistemului digestiv..
Carnea de curcan este o furnizor de proteine de calitate. Carne cu conținut scăzut de grăsimi, ușor de digerat. Este bogată în aminoacizi..

Bogată în vitamine și minerale, această hrană umedă poate adăuga varietate la dieta zilnică a pisicuțelor dumneavoastră.

2 x curcan în sos de șuncă
2 x cu miel în sos cu arome sălbatice

Ce este tipic pentru hrana pentru pisici Felix?

  • Hrană pentru pisici accesibilă și de calitate
  • O gamă largă de arome pentru a satisface nevoile variate ale pisicilor
  • O gamă irezistibilă de alimente cu priveliști, mirosuri și gusturi apetisante

 

Ingrediente.

Turcan în sos cu aromă de șuncă: carne și derivați de origine animală* (16% din care curcan 4%), extracte de proteine vegetale, pește și derivați de pește, minerale, diverse zaharuri,
Cu miel în sos cu aromă sălbatică: carne și derivate de origine animală* (16% din care miel 4%), extracte de proteine vegetale, pește și derivate de pește, minerale, diverse zaharuri, *alimente: 46% carne și derivate de origine animală

Ingrediente analitice: Conținutul de umiditate: 80%, Proteine: 12,5%, Conținut de grăsimi: 2,5%, Cenușă brută: 2,5%, Fibre brute: 0,05%, Acizi grași Omega-6: 0,4%.

Petguru logo
FELIX SENSATIONS SAUCES Selecție de casă în sos hrană umedă pentru pisici 4x85g
10,62 lei