Felix Shreds Sortiment de casă în sos hrană umedă pentru pisici 4x80g

Felix este o hrană umedă completă pentru pisici cu o selecție de arome de vită și pui.

0 opinie
Nu este disponibil
12,26 lei
Preț unitar: 38 lei/kg

Aș dori să primesc un e-mail atunci când produsul este din nou disponibil!


Descrierea produsului

Felix este un brand popular printre iubitorii de pisici. Este un brand de top de hrană pentru pisici, umplând cu bucurie milioane de case din întreaga lume. O gamă de produse de hrană umedă de înaltă calitate, într-o varietate de arome, oferă o nutriție adecvată și echilibrată pentru o gamă largă de pisicuțe.

Selecția Felix Shreds cu arome de casă de pui și carne de vită oferă o nutriție completă pentru animalul dumneavoastră de companie. Bucățile gustoase de carne sunt servite într-un aperitiv delicios, care ajută pisicile să se hidrateze.

Mâncărurile umede de calitate Felix oferă o experiență gustativă irezistibilă pentru fiecare lăbuță de catifea care toarce.

Două arome diferite vă permit să aduceți puțină varietate în dieta pisicuței dvs. Selecția include 2 bucăți de hrană pentru pisici din carne de vită și 2 bucăți de hrană pentru pisici din carne de pui, pe care animalul dvs. de companie le va adora cu siguranță.
Puiul și carnea de vită sunt amândouă carne slabă, astfel încât pot fi incluse într-o dietă.

  • Puiul nu este doar o sursă excelentă de proteine, carne de pasăre bogată în aminoacizi, ci și o sursă naturală de condroitină, care ajută la menținerea flexibilității articulațiilor și a cartilajelor sănătoase.
  • Cartea de vită este bogată în magneziu, care ajută la stimularea metabolismului și stimulează imunitatea.
  • Nu conține coloranți sau conservanți artificiali.

Cu o selecție de pui și carne de vită, puteți adăuga varietate la dieta zilnică a cățelușului dumneavoastră.

Ce este atât de special la hrana pentru pisici Felix?

  • Hrană pentru pisici accesibilă și de calitate
  • O gamă largă de arome pentru a satisface nevoile variate ale pisicilor
  • O gamă irezistibilă de alimente cu priveliști, mirosuri și gusturi apetisante

Ingrediente:
Cu vită: carne și subproduse de origine animală* (18%, din care vită 4%), extracte de proteine vegetale, pește și subproduse din pește, minerale, uleiuri și grăsimi, subproduse de origine vegetală, diferiți zaharuri (în bucăți: 54% carne și subproduse de origine animală)
Cu pui: carne și subproduse de origine animală (18%, din care pui 4%), extracte de proteine vegetale, pește și subproduse din pește, minerale, uleiuri și grăsimi, subproduse de origine vegetală, diferiți zaharuri (*în bucăți: 54% carne și subproduse de origine animală)

Ingrediente analitice: Conținut de umiditate: 78%, Proteine: 13,5%, Conținut de grăsimi: 2,8%, Cenușă brută: 2,6%, Fibre brute: 0,05%, Acid linoleic (acid gras Omega-6): 0,5%

Petguru logo
Felix Shreds Sortiment de casă în sos hrană umedă pentru pisici 4x80g
12,26 lei