Felix Shreds Sortiment de pește în sos hrană umedă pentru pisici 4x80g

Felix Shreds hrană umedă pentru pisici într-o selecție de sosuri aspic cu aromă de pește.

0 opinie
Nu este disponibil
10,62 lei
Preț unitar: 31 lei/kg

Aș dori să primesc un e-mail atunci când produsul este din nou disponibil!


Descrierea produsului

Felix este un brand popular printre iubitorii de pisici. Este un brand de top de hrană pentru pisici, umplând cu bucurie milioane de case din întreaga lume. O gamă de produse de hrană umedă de înaltă calitate, într-o varietate de arome, oferă o nutriție adecvată și echilibrată pentru o gamă largă de pisicuțe.

Felix Shreds sortiment de pește cu 2 bucăți de somon și 2 bucăți de ton hrană umedă completă pentru pisici. Atât tonul, cât și somonul sunt bogate în proteine și acizi grași omega-3, care ajută la menținerea sănătății animalului dvs. de companie cu proprietăți antiinflamatorii.

Mâncărurile umede de calitate Felix oferă o experiență gustativă irezistibilă pentru orice lăbuță de catifea care toarce.

Dragostele cărnoase sunt învelite într-un jeleu irezistibil, care are un conținut ridicat de umiditate pentru a ajuta la hidratarea pisicuței dvs.
– Somonul conține proteine ușor de digerat. Acesta ajută la menținerea unei stări mentale sănătoase. Este bogat în acizi grași omega-3 – EPA, DHA, care au efecte antiinflamatorii și îmbunătățesc funcția cerebrală.
– Tonul este un întăritor al sistemului imunitar, bogat în vitamine (B12) și minerale. Este bogat în proteine. Conține acizi grași omega-3, care au proprietăți antiinflamatorii.

Puteți adăuga o varietate reală la dieta zilnică a pisicilor dvs. cu Felix Shreds.

Ce este tipic la hrana pentru pisici Felix?

  • Hrană pentru pisici accesibilă și de calitate
  • O gamă largă de arome pentru a satisface nevoile variate ale pisicilor
  • O gamă irezistibilă de alimente cu priveliști, mirosuri și gusturi apetisante

Ingrediente:
Cu somon:
carne și subproduse de origine animală* (16%), extracte de proteine vegetale, pește și subproduse din pește (somon 4%), minerale, diferiți zaharuri, uleiuri și grăsimi, subproduse de origine vegetală (în bucăți: 50% carne și subproduse de origine animală)
Cu ton: carne și subproduse de origine animală (16%), extracte de proteine vegetale, pește și subproduse din pește (ton 4%), minerale, diferiți zaharuri, uleiuri și grăsimi, subproduse de origine vegetală (*în bucăți: 50% carne și subproduse de origine animală

Ingrediente analitice: Umiditate:78%, Proteine:13,5%, Grăsimi:2,8%, Cenușă brută:2,6%, Fibre brute:0,05%, Acid linoleic (acid gras Omega-6):0,5%

Petguru logo
Felix Shreds Sortiment de pește în sos hrană umedă pentru pisici 4x80g
10,62 lei