Felix Sensations Jeleuri cu rață, spanac în aspic hrană umedă pentru pisici Felix Sensations Jellies cu rață, spanac în aspic

Felix Sensations hrană umedă completă pentru pisici cu rață și spanac.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Felix este un brand popular printre iubitorii de pisici. Este un brand de top de hrană pentru pisici, umplând cu bucurie milioane de case din întreaga lume. O gamă de produse de hrană umedă de înaltă calitate, într-o varietate de arome, oferă o nutriție adecvată și echilibrată pentru o gamă largă de pisicuțe.

Felix Sensations Jellies cu Rață este o hrană completă pentru pisicile adulte cărora le plac păsările de curte.

Acest deliciu gustos conține o proporție echilibrată de proteine, vitamine și minerale. Satisface pe deplin nevoile nutriționale zilnice ale pisicilor. Jeleurile cu gust bun ajută pisicuțele să rămână hidratate.

Mâncărurile umede de calitate Felix oferă o experiență gustativă irezistibilă pentru toate pisicuțele de catifea care toarce.

Puteți diversifica dieta zilnică a pisicuțelor dumneavoastră cu această hrană umedă bogată în vitamine și minerale.

Carne de rață și spanac sunt o sursă bună de proteine pentru o viață zilnică activă pentru pisicuțe.

Carnele de rață sunt bogate în antioxidanți, fier, acizi grași Omega 3, vitaminele A și B.
Spanacul este bogat în fier, ascute memoria și stimulează funcția cerebrală. O dietă bogată în fier va crește abilitățile analitice și motorii ale animalului dvs. de companie.

Spaniolul este un aliment bogat în fier.

Conținutul ridicat de umiditate al sparanghelului vă permite să refaceți aportul de lichide al pisicuței dvs.

Ingrediente: Carne și derivați de origine animală (14% din care rață 4%), extracte de proteine vegetale, pește și derivați de pește, minerale, diverse zaharuri, legume (0,3% spanac deshidratat, echivalentul a 4% spanac în sparanghel).

Ingrediente analitice:Conținut de umiditate: 82%, Proteine: 11,5%, Conținut de grăsimi: 2,5%, Cenușă brută: 2,5%, Fibre brute: 0,05%, Acizi grași Omega-6: 0,4%

 

Petguru logo
Felix Sensations Jeleuri cu rață, spanac în aspic hrană umedă pentru pisici Felix Sensations Jellies cu rață, spanac în aspic
3,10 lei73,96 lei