Trovet Hepatic /HLD Conservă de ficat sănătos pentru câini 400 g

Hrană completă de calitate premium pentru câini adulți și căței pentru a susține funcția hepatică și a asigura necesarul adecvat de nutrienți în cazul afecțiunilor hepatice și digestive.

0 opinie
Nu este disponibil
21,12 lei
Preț unitar: 53 lei/kg

Aș dori să primesc un e-mail atunci când produsul este din nou disponibil!


Descrierea produsului

Hrană umedă Trovet Hepatic/HLD pentru câini adulți și căței, pentru a susține funcția hepatică.

Hrană umedă Trovet Hepatic/HLD este o alegere excelentă pentru câinii adulți și cățeluși care au nevoie de o funcție hepatică sănătoasă. Această hrană satisface nevoile de nutrienți, vitamine și minerale ale câinilor sănătoși cu un nivel mediu de activitate.

De ce este bună mâncarea umedă Trovet Hepatic/HLD?

  • Conținut redus de proteine: Conținutul redus de proteine din această hrană ajută la ușurarea ficatului și contribuie la o funcție hepatică sănătoasă.

  • Proteine cu valoare biologică ridicată: Proteinele din această hrană au o valoare biologică ridicată și îndeplinesc pe deplin cerințele de aminoacizi ale organismului animalului.

  • L-carnitină adăugată: L-carnitina ajută la metabolizarea grăsimilor, ceea ce este important pentru sănătatea ficatului.

  • Conținut redus de cupru: Alimentul are un conținut redus de cupru, reducând riscul de acumulare a cuprului în celulele hepatice.

  • Porții mai mici sunt suficiente: Deoarece porțiile mai mici sunt suficiente pentru căței, acest lucru reduce sarcina asupra sistemului digestiv.

  • Ingrediente de calitate selecționate: Hrana este făcută din ingrediente de înaltă calitate pentru a asigura organismului aportul de nutrienți.

  • Ingrediente ușor de digerat: Ingredientele selectate și ușor de digerat susțin o funcție digestivă sănătoasă.

     

Această hrană este o alegere ideală pentru câinii adulți și căței care au nevoie de sprijin pentru funcția hepatică.

Nutriție: carne și derivate de origine animală (pui) cereale (orez), vitamine și minerale, dextroză, celuloză, ulei de floarea-soarelui, pulpă de sfeclă.

Valori conținut: Proteină brută 27,00%, Grăsimi brute 17,00%, Fibră brută 2,00%, Cenușă brută 6,00%, Calciu 1,10%, Fosfor 0,80%, Sodiu 0,20%, Potasiu 0,40%, Vit. 20000UI/kg, vitamina D3 2500UI/kg, vitamina E 150 mg/kg

Energie metabolică: 15,7MJ/kg

Petguru logo
Trovet Hepatic /HLD Conservă de ficat sănătos pentru câini 400 g
21,12 lei