Renate pulbere 30x2g

Vetplus Renate Renate Pudră pentru susținerea funcției renale pentru pisici.

0 opinie
În stoc
95,52 lei
Preț unitar: 53 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

Vetplus Renate Pudră pentru susținerea funcției renale pentru pisici.

Vetplus Renate.

O combinație unică de vitamina B, afine și turmeric susține funcția renală sănătoasă la pisici.
Ușor de administrat sub formă de pulbere sub formă de plicuri.

Alimentație complementară pentru susținerea funcției renale sănătoase la pisici.

Conține:
– Merișor: cu proantocianidine care se leagă de cili bacterieni, reducând colonizarea de către aceștia a epiteliului tractului urinar și a vezicii urinare.
– Curcumină: ingredientul activ din turmeric. Asocierea curcuminei cu fosfolipidele asigură o biodisponibilitate excelentă, permițându-i să promoveze funcția renală la pisici în mai multe moduri. Curcumina ajută funcția renală prin susținerea filtrării proteinelor. De asemenea, crește activitatea enzimelor antioxidante pentru a ajuta la neutralizarea radicalilor liberi.
– Carbonat de calciu și carbonat de magneziu: combinația celor doi lianți de fosfați vă permite să profitați de beneficiile ambilor lianți.
– Vitaminele B: au un efect pozitiv asupra creșterii poftei de mâncare a pisicilor. Acestea contribuie, de asemenea, la menținerea homeostaziei circulatorii.
– Vitamina E este un antioxidant puternic, leagă radicalii liberi și susține funcția renală.
– Extract de scoarță de pin mediteranean: un amestec de flavonoide care cresc în mod eficient fluxul sanguin către rinichi și contribuie la menținerea homeostaziei circulatorii.

Administrare: Conținutul unui pliculeț trebuie distribuit uniform în hrana pisicii și amestecat bine.

Sachetul de 2 g conține: carbonat de calciu 120mg, carbonat de magneziu 80mg, curcumină biodisponibilă, pulbere de afine, Pinus Pinaster, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B3, vitamina B6, vitamina B12, vitamina E

Instrucțiuni de administrare: Conținutul unui pliculeț trebuie împărțit în mod egal între mesele zilnice ale pisicii dumneavoastră. VetPlus Renate este destinat utilizării pe termen lung.

Capacitate: 30x2g

Luați între 30 și 2g.

Petguru logo
Renate pulbere 30x2g
95,52 lei