Sheba Adult Alutasakos – Fresh Cuisine Paris (6x50g)

Sheba Adult Lunchbox – Fresh Cuisine Paris este o hrană umedă completă și delicioasă din pește alb și carne de vită pentru pisici adulte.

0 opinie
Nu este disponibil
14,48 lei
Preț unitar: 47 lei/kg

Aș dori să primesc un e-mail atunci când produsul este din nou disponibil!


Descrierea produsului

Sheba Fresh Cuisine Paris este un delicios amestec de hrană umedă din carne de vită și pește alb pentru pisici adulte.

Hrană nutritivă echilibrată pentru pisici, preparată din ingrediente selecționate.
O rețetă delicioasă inspirată de tradițiile gastronomice din Paris. Gustări savuroase.

O hrană delicioasă, special formulată pentru a satisface nevoile nutriționale ale pisicilor adulte cu un nivel de activitate normal. 2 varietăți (pește alb, vită).

O hrană delicioasă special concepută pentru a satisface nevoile nutriționale ale pisicilor adulte cu un nivel de activitate normal.

  • Carnele de vită de vită sunt o carne musculară extrem de utilizabilă, care conține aminoacizi esențiali, vitaminele B, zinc, fier.
  • Peștele cu carne albă este sărac în grăsimi și bogat în vitamina B12.
  • A taurina este un aminoacid care întărește inima și susține fluxul sanguin sănătos. De asemenea, susține retina animalelor, sprijinind astfel vederea acestora.

Puteți face o diferență reală în dieta zilnică a animalului dvs. de companie cu această rețetă pariziană. Aceasta conține toți nutrienții necesari pentru o alimentație sănătoasă a pisicilor adulte.

ambalaj: 2 x ( 3 x 50g )

Ingrediente: Carne și subproduse din carne (40%), pește și subproduse din pește (inclusiv 4% pește alb), subproduse din legume, legume (inclusiv 0,5% morcovi uscați, echivalentul a 4% morcovi), minerale, zahăr.

Aditivi: Aditivi nutriționali: taurină (573 mg/kg), cupru (1,3 mg/kg), iod (0,34 mg/kg), fier (16,8 mg/kg), mangan (3,4 mg/kg), zinc (16 mg/kg).

Constituenți analitici: proteine 9,5%, grăsime brută 5%, fibre brute 0,1%, cenușă 1,6%, calciu 0,27%, fosfor 0,2%, umiditate 82%
Energie metabolizabilă: 44 kcal/100g

 

Petguru logo
Sheba Adult Alutasakos - Fresh Cuisine Paris (6x50g)
14,48 lei