Whiskas hrană uscată pentru pisici Sterile pui Sterile

Cercetați o hrană post înțărcare pentru pisica dumneavoastră? Whiskas Steril este o hrană uscată completă și echilibrată de pui pentru pisicile adulte sterilizate și castrate, începând cu vârsta de 1 an.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Whiskas este o hrană populară pentru pisici cunoscută de aproape toată lumea din întreaga lume. Prețul este accesibil, iar gustul este irezistibil pentru pisici. Disponibilă sub formă de hrană uscată și hrană umedă, există o gamă largă de produse pentru a se potrivi fiecărui proprietar de animale de companie și pentru fiecare pisicuță.

Notă o schimbare la pisoiul tău când îl sterilizezi? Ați observat că animalul dvs. de companie s-a îngrășat sau are probleme urinare? Iată soluția!

Metabolismul pisicii se schimbă la scurt timp după sterilizare. Acestea consumă mai puțină energie, dar apetitul lor poate crește și pot fi mai predispuse la infecții ale tractului urinar.

Whiskas Sterile Sterile Dry Cat Food este o hrană uscată completă pentru pisicile sterilizate. Recomandată începând cu vârsta de 1 an, are aromă de pui pentru a ajuta pisicile să ducă o viață fericită și echilibrată.

Combinația gustoasă de ingrediente selecționate o face un răsfăț binevenit pentru pisicile tabby. Crocantă la exterior și moale în interior, granulele de hrană oferă un plus de răsfăț în timpul mâncării.

Gustul mușcăturilor umplute va fi pe placul chiar și al celor mai pretențioase pisici.

Săra spinării.

De ce să alegeți această hrană?

  • particulele de hrană încurajează pisica dvs. să mestece, ajutând-o să își mențină dinții curați
  • Puiul este bogat în proteine și aminoacizi foarte digerabili
  • legumele adăugate (morcovi, mazăre verde) contribuie la o digestie sănătoasă
  • înaltă în proteine, dar cu un conținut scăzut de grăsimi
  • fără arome artificiale

îmbogățit cuvitamine (vitaminele A, D3 și E) pentru a vă ajuta să vă mențineți pisica sănătoasă. Sprijină sănătatea pielii și a blănii datorită adaosului de acizi grași omega-6 și zinc. Bogat în fibre naturale și conținut de minerale pentru a susține sănătatea tractului urinar.

De ce Whiskas va fi preferatul pisicii dumneavoastră?

  • Aromă delicioasă și înțepătoare
  • granulețe de hrană umplute care oferă o experiență fenomenală
  • conținând vitamine, nutrienți, minerale
  • va fi pe placul pisicuțelor pretențioase

Ingrediente: Cereale (inclusiv 4% grâu), carne și subproduse de origine animală (inclusiv 4% pui în bucăți maro deschis), subproduse vegetale (inclusiv 2% pulpă de sfeclă), uleiuri și grăsimi, extracte de proteine vegetale, minerale, legume (4% morcovi în bucăți portocalii, 4% mazăre în bucăți verzi)

Aditivi nutriționali: Vitamina A (4 090 UI/kg), vitamina D3 (450 UI/kg), vitamina E (95 mg/kg), sulfat de cupru pentahidrat (9,6 mg/kg), sulfat de mangan II monohidrat (51,6 mg/kg), iodură de potasiu (0,79 mg/kg), selenit de sodiu (0,38 mg/kg), sulfat de zinc monohidrat (138 mg/kg).

Compoziție analitică: Proteine 32%, Grăsimi 11,8%, Substanțe anorganice 7,6%, Fibră brută 4%, Calciu 1%, Fosfor 0,95%, Magneziu 0,1%

Petguru logo
Whiskas hrană uscată pentru pisici Sterile pui Sterile
35,29 lei188,58 lei