Whiskas hrană uscată pentru pisici Beef

Încercați să găsiți hrana potrivită pentru pisica dumneavoastră? Whiskas Beef este o hrană uscată completă și echilibrată pentru pisici adulte de la vârsta de 1 an.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Whiskas este o hrană populară pentru pisici cunoscută de aproape toată lumea din întreaga lume. Prețul este accesibil, iar gustul este irezistibil pentru pisici. Disponibilă sub formă de hrană uscată și hrană umedă, există o gamă largă de produse pentru a se potrivi fiecărui proprietar de animale de companie și pentru fiecare pisicuță.

Pregătește pisoiul tău hrana de pui? Este pretențios, mâncarea este un adevărat răsfăț pentru el? Iată hrana perfectă!

Pisicile au o natură de bază de gurmandism și pretențiozitate, așa că le place să fie afectate pozitiv de alimentație. Le plac aromele puternice și gustul intens al cărnii.

Compoziția dietei lor susține sănătatea și condiția fizică generală a animalului dvs. de companie. Cine nu și-ar dori un prieten cu patru picioare fericit, săltăreț și plin de energie?

O tabby este o combinație savuroasă de ingrediente selectate pe care tabbies adoră să le mănânce. Cu trei tipuri de granule de hrană, aceasta este o adevărată aventură și un adevărat răsfăț gustativ pentru tabby-ul dumneavoastră. Crocante la exterior și moi în interior, acestea sunt un deliciu în plus pentru a le mânca.

Gustul mușcăturilor umplute va mulțumi chiar și pe cele mai pretențioase pisici.

Să știți că nu este nevoie să vă faceți griji.

De ce să alegi această hrană?

  • ajută la menținerea dinților curați, deoarece particulele de mâncare încurajează pisica să mestece
  • legumele adăugate (morcovi, mazăre verde)
  • cantitate mare de proteine, dar cu conținut scăzut de grăsimi
  • fără arome artificiale

Îmbogățit cu vitamine (vitaminele A, D3 și E) pentru a vă ajuta să vă mențineți pisica sănătoasă. Îmbogățit cu acizi grași Omega-6 și zinc, sprijină în mod specific sănătatea pielii și a blănii. Compoziția sa susține sănătatea tractului urinar și este bogată în fibre naturale.

De ce Whiskas va fi preferatul pisicii dumneavoastră?

  • Sățioasă și gustoasă
  • experiență fenomenală a crochetelor umplute cu carne de vită
  • conținând vitamine, nutrienți, minerale
  • atractivă și pentru pisicile pretențioase

Ingrediente: Cereale asortate, carne și derivați de origine animală (inclusiv 4% carne de vită în granule de culoare roșie), uleiuri și grăsimi, extracte de proteine vegetale, derivați vegetali, minerale, legume (4% morcovi în granule de culoare portocalie, 4% mazăre în granule de culoare verde)

Aditivi cu valoare nutritivă: Vitamina A: 4090 UI; Vitamina D₃: 450 UI; Vitamina E: 95 mg; Sulfat de cupru pentahidrat: 9,6 mg; Sulfat de mangan monohidrat: 51,6 mg; Iodură de potasiu: 0,79 mg; Selenit de sodiu: 0,27 mg; Taurină: 920 mg; Sulfat de zinc monohidrat: 138 mg

Compoziție analitică: Proteine: 32%; grăsimi: 12,5%; substanțe anorganice: 8,7%; fibre brute: 1,5%; acizi grași omega-6: 2,2%

Petguru logo
Whiskas hrană uscată pentru pisici Beef
11,20 lei188,58 lei