Brit Care Cat Kitten Fillets in Gravy with Tender Turkey

Hrană umedă delicioasă cu carne de curcan pentru pisoi.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Hrană umedă completă fără cereale pentru pisoi Brit Care Cat Kitten Fillets in Gravy with Tender Turkey este o hrană umedă completă fără cereale pentru pisoi.

.

O alegere excelentă pentru pisicuțele pretențioase care găsesc combinația de gusturi de curcan și pui un răsfăț excepțional. Hrana umedă ajută la asigurarea unui aport adecvat de lichide, susține digestia și este atent formulată cu nutrienți special adaptați nevoilor pisicuțelor.

.

De ce este o alegere excelentă?

  • Sprijină aportul de apă: Hrana umedă ajută pisicuțele să bea suficiente lichide, deosebit de important deoarece pisicuțele au tendința de a bea mai puțin.

  • .

  • Fără cereale și hrănitoare: Formula fără cereale susține digestia, în timp ce carnea de curcan și de pui de înaltă calitate oferă nutrienți esențiali.

  • .

  • Curcan și pui: Carnea de curcan este o sursă de proteine cu conținut scăzut de grăsimi și ușor de digerat, în timp ce carnea de pui oferă proteine și aminoacizi foarte ușor de utilizat. Puiul este o sursă naturală de condroitină, susținând flexibilitatea articulațiilor și sănătatea cartilajelor.

  • Cătină și conduraș: Cătină este o plantă bogată în vitamina C cu proprietăți de stimulare a imunității. Conduraș are proprietăți antibacteriene și antiseptice, susține sistemul digestiv și întărește sistemul imunitar. Împreună cu cătină poate ajuta la prevenirea problemelor urinare.

    .

  • Antioxidanți: Antioxidanții susțin sistemul imunitar al pisicuțelor, ajutând la menținerea sănătății acestora.

  • .

Compoziție: 85% carne (62% pui, 15% ficat, 8% curcan), suc de carne, 1% cătină de mare, 0,5% conduraș, minerale, amidon de mazăre.

Ingrediente analitice: proteină brută 9,5%, grăsime brută 4,5%, fibră brută 0,5%, cenușă brută 2,0%, umiditate 82,0%, calciu 0,25%, fosfor 0,2%, sodiu 0,3%.

Suplimente nutriționale în 1 kg: vitamina D3 (E671) 280 UI, vitamina E (3a700) 160 mg, biotină (3a880) 0,8 mg, zinc (3b606) 15 mg, mangan (3b502) 4 mg, fier (3b103) 12 mg, cupru (3b405) 0,5 mg, iod (3b201) 0,8 mg, taurină (3a370) 600 mg, L-metionină (3c305) 2 000 mg.


Ce spun clienții

0
0 review-uri

Scrie-ți opinia!

Le-ai scos din cutie?

Împărtășește-ți experiențele și părerea ta despre produsele cu comunitatea Petguru! Ajută pe alți stăpâni să ia o decizie!

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Petguru logo
Brit Care Cat Kitten Fillets in Gravy with Tender Turkey
4,18 lei51,37 lei