Happy Cat Pouch Sauce Culinary Beef

Happy Cat Culinary Sauce este o hrană completă într-un sos delicios de carne de vită.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Happy Cat Pouch Sauce Culinary Beef este o hrană umedă completă superioară pentru pisici, care susține tractul urinar și asigură o hidratare optimă.

Cu carne de vită delicioasă și un sos delicios, această hrană poate fi administrată nu numai animalelor noastre de companie gurmande, ci și pisicilor sterilizate. Conține o cantitate adecvată de grâu integral pentru a menține pisoiul dumneavoastră sătul și un nivel sănătos de zahăr în sânge.

De ce este o alegere excelentă?

  • Adaugați ierburi aromatice, cum ar fi pătrunjel, cimbru, coriandru și mărar, nu sunt doar gustoase, ci adaugă și nutrienți suplimentari la hrană. Aceste ierburi au adesea efecte benefice asupra digestiei și sănătății generale.
  • Puteți să o hrăniți ca hrană completă, dar, amestecată cu hrana uscată Happy Cat, este, de asemenea, un excelent răsfăț pentru pisica dumneavoastră! Nu va mai trebui să vă faceți griji că pisicuța dvs. nu vrea să mănânce hrana uscată!
  • Formatul tăvii pentru litieră este convenabil și ușor de distribuit, astfel încât mâncarea este disponibilă rapid pentru animalul dvs.

Elemente esențiale: Carne și organe comestibile de pui (27%), carne și organe comestibile de vită (10%), făină integrală de grâu, făină de mere (0,5%), inulină de cicoare (0,4%), clorură de sodiu, ulei de pește (0,1%), ulei de floarea-soarelui (0,1%)

Suplimente/kg: Vitamine/kg: vitamina E (3a700) 120 mg, biotină (3a880) 180 mcg, vitamina C (3a300) 300 mg, taurină (3a370) 400 mg, Oligoelemente/kg: mangan (ca 3b503) 3 mg, zinc (ca 3b605) 20 mg, Aminoacizi/kg: L-metionină (3c305) 400 mg

Petguru logo
Happy Cat Pouch Sauce Culinary Beef
3,85 lei92,46 lei