Joy2Run Soluție de întărire a aromei și porțelanului 300 ml

Alimentație complementară pentru câini și pisici pentru a preveni deteriorarea cartilajului, pentru a susține funcția sănătoasă a articulațiilor; promovează regenerarea tendoanelor, ligamentelor, capsulei articulare, țesutului conjunctiv și a fluidului articular.

0 opinie
În stoc
74,60 lei
Preț unitar: 247 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

Soluția de întărire a articulațiilor și cartilajelor Joy2Run ajută la prevenirea deteriorării cartilajelor și la susținerea unei funcții articulare sănătoase. Are o formulă complexă cu un conținut ridicat de ingrediente active și se mândrește cu un conținut excepțional de acid hialuronic, ceea ce o face eficientă ca protector lichid al cartilajelor.

Cu o formulă complexă cu un conținut ridicat de ingrediente active și se mândrește cu un conținut excepțional de acid hialuronic, ceea ce o face eficientă ca protector lichid al cartilajelor.

Caracteristica sa specială este că este fără gust și ușor de administrat chiar și în cazurile în care nu este posibilă administrarea de tablete, datorită formulei sale lichide.

Acest produs unic conține, de asemenea, extracte din două plante, Gheara Diavolului și Tămâie indiană, cunoscute pentru proprietățile antiinflamatorii care ajută la regenerarea articulațiilor și cartilajelor inflamate și la reducerea durerii.

JOY2RUN® este recomandat, printre altele, pentru a susține o funcție articulară sănătoasă, în special la câinii de talie mare, unde dezvoltarea corespunzătoare a cartilajelor este deosebit de importantă în timpul fazei de creștere intensivă.

De asemenea, poate fi util pentru câinii și pisicile mai în vârstă pentru a preveni deteriorarea cartilajului și pentru a ajuta la restabilirea unei funcții articulare sănătoase în caz de artrită și modificări degenerative ale cartilajului.

Este important de știut că JOY2RUN® poate fi utilizat nu numai ca terapie preventivă, ci și ca parte a terapiei de refacere înainte și după intervențiile chirurgicale la nivelul articulațiilor pentru a accelera procesul de recuperare.

În ansamblu, JOY2RUN® oferă o soluție extrem de eficientă și naturală pentru sănătatea articulațiilor și a cartilajelor animalului dumneavoastră de companie.

Administrare. Pentru pisici: 4 ml pe zi Pentru câini: sub 25 kg: 10 ml pe zi 25-40 kg: 15 ml pe zi Peste 40 kg: 20 ml pe zi Se recomandă dublarea dozei în primele 4 săptămâni de utilizare (așa-numita “perioadă de refacere”).

Compoziție (100 ml):Sulfat de glucozamină 6000 mg Sulfat de condroitină 1200 mg Colagen (tip II) 4000 mg MSM 3000 mg Acid hialuronic 150 mg Extract de Harpagophytum procumbens 25 mg Extract de Boswellia serrata 25 mg

Petguru logo
Joy2Run Soluție de întărire a aromei și porțelanului 300 ml
74,60 lei