Cush-X

Hrană complementară pentru câini care conține plante care ajută la susținerea funcției suprarenale sănătoase și la menținerea unui echilibru hormonal normal.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Cu suplimentul Cush-X, vă puteți ajuta câinele să susțină funcția suprarenală sănătoasă și să mențină echilibrul hormonal.

Cush-X este un amestec special formulat de plante conceput special pentru a atenua simptomele sindromului Cushing. Acesta conține plante precum tufa prietenului, ciulinul de lapte, goldenseal, anghinarea, brusturele, brusturele, crețușca lipicioasă și ruda caprei, care au proprietăți speciale.

De exemplu, friar reduce nivelul hormonului ACTH din sânge și ajută la restabilirea bunei funcționări a sistemului endocrin. cardaceul de măceș protejează ficatul de nivelurile ridicate de hormoni și sprijină regenerarea celulelor hepatice deteriorate. Germenul de orange ajută la buna funcționare a rinichilor, care sunt supuși unui mare stres în cazul sindromului Cushing.

Aceste ingrediente naturale acționează împreună pentru a ajuta la reducerea supraproducției de hormoni și la ameliorarea simptomelor cauzate de sindromul Cushing. Cu această formulă, puteți susține sistemul imunitar și sănătatea generală a câinelui dumneavoastră, îmbunătățind mobilitatea și reducând durerea și inflamația.

Dozajul este foarte simplu și ușor de administrat. Trebuie doar să o amestecați în hrana sa de două ori pe zi, în proporție de 1 lingură (sau jumătate de linguriță) la 10 kilograme de greutate corporală.

Anainte de a începe să îi dați cățelușului dumneavoastră Cush-X, asigurați-vă totuși că vă consultați cu medicul veterinar. Acesta va fi cel mai în măsură să evalueze situația și vă poate da sfaturi adecvate pentru a îmbunătăți sănătatea cățelușului dumneavoastră.

Formulare: 100% conținut pur de plante. Hrană pentru câini 100% 100% pură 100% pură. Ingrediente analitice: proteină brută 12,9%, fibră brută 23,5%, cenușă brută 8,3%, ulei total 4,4%.

Ingrediente analitice: proteină brută 12,9%, fibră brută 23,5%, cenușă brută 8,3%, ulei total 4,4%.

Instrucțiuni de folosire:Cantitate zilnică: vezi tabelul de pe ambalaj (ttkg/porție de lingură pe zi). Dacă este posibil, hrăniți cantitatea zilnică în două porții. În cutie este inclusă o lingură de 2,5 ml. Consultați medicul veterinar înainte de a utiliza acest produs, în caz de supradozaj accidental sau dacă observați că starea câinelui dvs. se înrăutățește.

Stocare. A nu se păstra la îndemâna copiilor. Numai pentru utilizarea în hrana animalelor.

Petguru logo
Cush-X
221,10 lei375,97 lei