VETRI GLYCO-FLEX 3 comprimate masticabile pentru câini 120x

Supliment alimentar pentru câini.

0 opinie
În stoc
361,19 lei
Preț unitar: -
bucată

Descrierea produsului

Suplimentul alimentar GLYCO FLEX 3 tablete masticabile oferă sprijin pentru câinii cu probleme mai grave ale articulațiilor și ale țesutului conjunctiv. Este, de asemenea, recomandat de medicii veterinari pentru câinii mai în vârstă și câinii de muncă, precum și în timpul recuperării după o intervenție chirurgicală ortopedică.

Compoziție: Ingrediente active per tabletă: glucozamină HCl (creveți și crabi) 1000 mg; metilsulfonil metan (MSM) 1000 mg; Perna Canaliculus (midie verde GlycOmegaTM) 600 mg (GlycOmegaTM este produsă de Aroma New Zealand Ltd. ); N,N-dimetilglicină HCl (DMG) 100 mg; acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E) 50 UI; ascorbat de calciu (vitamina C) 30 mg; mangan (sub formă de chelat de aminoacizi de mangan) 10 mg; extract de semințe de struguri 5 mg; L-glutation 2 mg; seleniu (sub formă de selenit de sodiu) 0,002 mg.
Ingrediente inactive: drojdie de bere, celuloză, fosfat dicalcic, aromă naturală de pui prăjit, dioxid de siliciu, acid stearic.

Aplicație și mod de administrare:.

Sub 14 kg: 1/2 comprimat pe zi timp de 4-6 săptămâni, apoi 1/2 comprimat o dată la două zile

Între 14-28kg: 1 comprimat zilnic timp de 4-6 săptămâni, apoi 1/2 comprimat la fiecare două comprimate la două zile

Între 28-45kg: 2 comprimate pe zi timp de 4-6 săptămâni, apoi 1 comprimat pe zi pentru 1 comprimat pe zi pentru 1 comprimat pe zi pentru 1 comprimat pe zi pentru 2 comprimate pe zi pentru 1 comprimat pe zi pentru 1 comprimat pe zi pentru 4 săptămâni.

Peste 45kg: 2 și 1/2 comprimate pe zi timp de 4-6 săptămâni, apoi 1 și 1/2 comprimate pe zi

Tableta trebuie administrată în timpul sau după hrănire pentru a reduce apariția unor posibile afecțiuni digestive. Pentru mai mult de un comprimat pe zi, împărțiți cantitatea zilnică în dimineața și după-amiaza. În caz de supradozaj accidental, cereți sfatul medicului veterinar.

Avertisment. Dacă starea animalului se înrăutățește sau nu se ameliorează, întrerupeți utilizarea și cereți sfatul medicului veterinar.


Ce spun clienții

0
0 review-uri

Scrie-ți opinia!

Le-ai scos din cutie?

Împărtășește-ți experiențele și părerea ta despre produsele cu comunitatea Petguru! Ajută pe alți stăpâni să ia o decizie!

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Petguru logo
VETRI GLYCO-FLEX 3 comprimate masticabile pentru câini 120x
361,19 lei