K9 Inu 54 g

K9 INU® este un supliment de ciuperci medicinale pentru câinii care suferă de cancer și de tulburări ale sistemului imunitar.

0 opinie
În stoc
198,79 lei
Preț unitar: -
bucată

Descrierea produsului

K9 Inu este un supliment nutritiv de producție internă, care conține ciuperci medicinale, formulat special pentru câinii cu cancer și cu tulburări imunitare.

K9 Inu este un supliment nutritiv de producție internă, care conține ciuperci medicinale, formulat special pentru câinii cu cancer și tulburări imunitare.

Formula inovatoare conține concentrat de ciuperci medicinale sub formă de pulbere și conține o serie de agenți imuno-activatori puternici, inclusiv beta-glucan (PSK), peptide polizaharide (PSP), lentinan și aproape 200 de alte polizaharide imunoactive.

.

Formulația K9 Inu oferă mai multe beneficii pozitive:

.

  • Întăritorirea sistemului imunitar: Ajută la întărirea sistemului imunitar și la îmbunătățirea funcției acestuia. Atunci când este utilizat în combinație cu tratamentul convențional, poate ajuta la combaterea cancerului.

    .

  • .

  • Îmbunătățirea eficacității tratamentelor:Îmbunătățește eficacitatea tratamentelor convenționale anticancer și reduce efectele secundare ale acestora. Susține regenerarea organismului după chimioterapie, reducând riscul de reapariție a tumorilor.

    .

  • Efectul de condiționare generală și de stimulare a sistemului imunitar: Îmbunătățește starea câinilor și le stimulează sistemul imunitar, oferindu-le acces la beneficiile unui sistem imunitar sănătos.

    >

     

  • .

Ca ingrediente bogate în beta-glucani, ciupercile medicinale au capacitatea de a activa sistemul imunitar, de a promova mecanismul de autovindecare al organismului și de a îmbunătăți răspunsul imunitar. Rolul sistemului imunitar este esențial în prevenirea și combaterea tumorilor prin recunoașterea și eliminarea celulelor defecte.

.

Cu o utilizare regulată și adecvată a K9 Inu, sistemul imunitar poate fi întărit, iar agenții de activare a sistemului imunitar pot sprijini sănătatea și bunăstarea câinilor, în special în cazurile în care câinele suferă de cancer sau de probleme imunitare.

>.

Este important de reținut, totuși, că este recomandabil să consultați un medic veterinar înainte de a utiliza orice supliment nutrițional, mai ales în cazul cancerului sau al problemelor complexe de sănătate. Medicul veterinar vă poate ajuta să stabiliți cât de bine răspunde K9 Inu nevoilor individuale și stării de sănătate a cățelului dumneavoastră.

.

.

.

.

.

Addition:

470 mg produs/3,5 kg/zi
. (lingură în produs)

.

1 lingură = 470 mg

.

Ingrediente:

.

Extract de Garicus blazei, extract de Cordyceps sinesis, extract de Cordyceps militaris, extract de Trametes versicolor, extract de Ganoderma, ludicum, extract de Grifola frondosa, extract de Lentinula edodes,

.

Contraindicații: în caz de hipersensibilitate la substanțele active sau la co-formulanți.

 

Petguru logo
K9 Inu 54 g
198,79 lei