Cani-Phos CA/P 2 comprimate 100x

Cani-Phos Ca/P 2 tablete este un supliment nutritiv pentru o creștere armonioasă și un dresaj eficient al cățeilor.

0 opinie
În stoc
43,68 lei
Preț unitar: -
bucată

Descrierea produsului

Cani-Phos Ca/P 2 este un supliment alimentar bogat în calciu și fosfor pentru câini. Este recomandat în special pentru cățeii în creștere, gestanți și care alăptează cu nevoi mari de calciu și fosfor.

Câini și căței

Aceste suplimente susțin dezvoltarea oaselor și a dinților. Calciul și fosforul sunt esențiale pentru dezvoltarea sănătoasă a oaselor și a dinților. Tabletele Cani-Phos Ca/P 2 furnizează cantitatea potrivită de calciu și fosfor, care poate contribui la dezvoltarea corespunzătoare a oaselor și a dinților.

Datorită nevoilor nutriționale speciale ale câinilor gestanți și care alăptează, acest supliment poate fi extrem de benefic. În aceste perioade, dezvoltarea cățeilor și alăptarea solicită suplimentar organismul mamei. Ca supliment, Cani-Phos Ca/P 2 tablete poate ajuta la menținerea unui aport adecvat de calciu și fosfor.

Vitaminele B, niacina, acidul pantotenic și lizina din acest supliment joacă un rol în metabolismul energetic și în sinteza proteinelor. Arginina și colina susțin funcția hepatică în timpul creșterii, alăptării și în perioadele de stres ridicat.

Vitamina A, biotina, zincul și acidul linoleic sunt esențiale pentru menținerea sănătății pielii și a unei blănuri strălucitoare.

Raportul fosfor/calciu = 2 este special formulat pentru cățeii în creștere și cățelele care alăptează, în special pentru cele care urmează o dietă gătită în casă, pentru a răspunde nevoilor nutriționale specifice ale acestora.

Animalele de companie vor accepta cu plăcere tabletele Cani-Phos Ca/P 2, ceea ce le face ușor de administrat singure sau de amestecat în dietă.

Cum se utilizează:
Pentru utilizare ca supliment în dieta câinilor în creștere și a cățelelor care alăptează, hrăniți cu o dietă dezechilibrată cu calciu. Gustul bun al hranei face ca aceasta să fie potrivită pentru ca animalele să o mănânce singure.

Metoda de administrare:

Câini de talie mică (sub 10 kg)
Creștere: 1tablet/5tk dimineața și seara
Alăptare: 1-2 tablete pe zi

Câini de greutate medie (10-25kg)
Creștere: 1 comprimat/5kg dimineața și seara

Câini de talie mare (peste 25kg)
Creștere: 1 comprimat /5tk dimineața, la prânz și seara
Lactație: 1 comprimat de 2-3 ori pe zi

Petguru logo
Cani-Phos CA/P 2 comprimate 100x
43,68 lei