Cani-Phos CA/P 1,3 Tablete 100x

Cani-Phos Ca/P 1,3 tablete sunt un supliment de calciu și fosfor pentru câini cu un raport calciu:fosfor de 1,3:1. Recomandat pentru câinii în creștere, gestante și care alăptează, cu un raport Ca/P echilibrat în dieta lor.

0 opinie
În stoc
39,81 lei
Preț unitar: -
bucată

Descrierea produsului

Cani-Phos Ca/P 1,3 este un supliment alimentar bogat în calciu și fosfor pentru câini. Ideal pentru cățeii în creștere, gestante și care alăptează, cu nevoi crescute de calciu și fosfor.

Aceste suplimente susțin dezvoltarea oaselor și a dinților. Calciul și fosforul sunt nutrienți esențiali pentru o structură osoasă adecvată și pentru dezvoltarea dinților. Cani-Phos Ca/P 1,3 tablete conțin exact cantitatea de calciu și fosfor de care cățelul dumneavoastră are nevoie pentru o dezvoltare corespunzătoare.

Nevoile nutriționale ridicate ale cățeilor gestante și care alăptează înseamnă că acest supliment poate fi de mare ajutor. În aceste perioade, dezvoltarea cățeilor și alăptarea solicită suplimentar organismul mamei. Cani-Phos Ca/P 1,3 tablete poate fi utilizat ca supliment pentru a ajuta la menținerea unui aport adecvat de calciu și fosfor.

Ca urmare a gustului său ușor acceptabil, este consumat cu nerăbdare de animale, chiar și ca atare, dar poate fi, de asemenea, ușor de amestecat în alimentație.

În același timp, este important de reținut că Cani-Phos Ca/P 1,3 tablete trebuie utilizat numai la recomandarea medicului veterinar și atunci când câinele are nevoie reală de un aport suplimentar de calciu și fosfor.

Cum se utilizează:
Tabletele Cani-Phos Ca/P=1,3 sunt preferate de animale ca atare datorită gustului lor bun, dar pot fi amestecate și în mâncare.

Cum se administrează:
Doza generală:
1 comprimat/10kg/zi
Cățele care alăptează:

Cățeluși:
– 1 comprimat/5tkg/zi

– Peste 10 kg: plus 1 comprimat/10tkg/zi

Conservarea într-un loc uscat

Conservarea într-un loc uscat

Literar mai mult de 1/10/10 + 1kg/zi.

ambalaj 100 comprimate/cutie

Petguru logo
Cani-Phos CA/P 1,3 Tablete 100x
39,81 lei