Hagen Catit Scratch pad

O jucărie inovatoare pentru pisici, care apelează în mod specific la simțurile pisicilor.

0 opinie
Disponibil
137,57 lei
Preț unitar: -
bucată

Descrierea produsului

În natură, pisicile petrec mult timp vânând și urmărind alte animale. Atunci când o pisică își primește hrana de la stăpânul său în fiecare zi, această activitate zilnică se pierde. De aceea, este deosebit de important ca pisicile de interior să aibă o formă de joacă care să înlocuiască această activitate naturală.

Catisorul este folosit pentru jucăriile pentru pisici pentru a face din jucărie sau zonă un loc special pentru pisică. Mirosul acestei plante este irezistibil pentru pisici. Acestea vor fi curioase în legătură cu ea și vor dori să se joace cu orice lucru care miroase ca ea.

Din moment ce zgârierea și frământarea este cea mai instinctivă activitate a pisicilor, acest produs face apel la simțul lor tactil. Tamponul de zgâriere foarte subțire, cu suprafața sa zgâriabilă și craterele mici, poate fi umplut cu iarbă pentru pisici, ceea ce îl face o jucărie cu adevărat specială pentru pisica dvs. preferată.

Părți ale jucăriei pentru pisici CatIt Design Senses Scratch Pad Scratch Pad:
. Suprafață de zgâriat – Suprafață specială, foarte subțire
. Covoraș de acupunctură – răsfață lăbuța pisicii cu puncte de presiune
. Jucărie “Prinde-mă dacă poți” – Puneți iarba pisicii în crestături pentru a transforma pernuța de zgâriat într-o jucărie “Prinde-mă dacă poți”

Petguru logo
Hagen Catit Scratch pad
137,57 lei