Vectra 3D 40-60 kg

Are o dublă protecție împotriva puricilor, căpușelor, țânțarilor adevărați, moliilor și muștelor cu gândaci făinoși..

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Vectra 3D 40-60 kg este un produs eficient de combatere a dăunătorilor care oferă câinelui dumneavoastră o protecție completă împotriva căpușelor, puricilor, țânțarilor și a altor dăunători. Datorită pipetei sale inovatoare unice, Vectra spot on este rapid și ușor de aplicat, iar o singură aplicare asigură o lună de protecție împotriva majorității paraziților externi.

Când alegeți Vectra 3D, beneficiați de o serie de avantaje:

 

  • Utilizați pipeta unică pentru a aplica cu ușurință picăturile Vectra 3d pe pielea câinelui dvs.
  • Pădurile nu au nevoie să sugă sânge pentru a dezvolta protecție, trebuie doar să atingă blana sau pielea câinelui dumneavoastră.
  • O singură aplicare asigură 1 lună de eficacitate împotriva diverșilor paraziți cu Vectra 3d spot on.
  • Disponibil în diferite concentrații pentru a se potrivi cu mărimea câinelui dumneavoastră.
  • Aprovizionează o protecție fiabilă împotriva căpușelor, puricilor și a altor paraziți.

Vectra 3d poate fi folosit începând cu vârsta de 7 săptămâni, dar este important să așteptați cel puțin 2-3 zile înainte și după șamponare pentru a permite stratului de sebum al câinelui dvs. să se refacă și ingredientul activ să fie absorbit în mod optim. Pipeta inovatoare vă permite să picurați cu ușurință produsul pe pielea câinelui, având grijă să nu ajungă în ochi.

În plus față de protecția oferită de ingredientele active (dinotefuran, piriproxifen și permetrin) din Vectra 3d Dog Spot On Drops, este important de reținut faptul că este toxic pentru pisici și nu trebuie utilizat la pisici. Efectele secundare sunt de obicei rare și trecătoare, cum ar fi roșeață, mâncărime sau disconfort, dar acestea se vor rezolva de la sine în termen de 24 de ore de la aplicare.

Vectra 3D este disponibil într-o gamă de formulări diferite pentru o dozare și o eficacitate optime. Vectra 3d 40kg este perfect pentru câinii de talie mare. Protejați-vă eficient cățelul cu Vectra 3D!

Vectra 3d poate fi folosit și în loc de tablete. Răsfoiți recenziile Vectra 3d și lăsați-vă convins de numeroasele comentarii pozitive.

Petguru logo
Vectra 3D 40-60 kg
62,68 lei175,16 lei