Vectra 3D 1,5-4 kg

Are o dublă protecție împotriva puricilor, căpușelor, țânțarilor adevărați, moliilor și muștelor cu gândaci făinoși..

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Vectra 3D 1,5 – 4 kg este un produs eficient de combatere a dăunătorilor care oferă câinelui dvs. protecție completă împotriva căpușelor, puricilor, țânțarilor și a altor dăunători. Datorită pipetei sale inovatoare unice, este rapid și ușor de aplicat, iar o singură aplicare oferă protecție timp de 1 lună împotriva majorității dăunătorilor externi.

Când alegeți Vectra 3D, beneficiați de o serie de avantaje:

  • Utilizați pipeta unică pentru a o aplica cu ușurință pe pielea câinelui dumneavoastră.
  • Protecția nu necesită ca paraziții să sugă sânge, ei trebuie doar să atingă blana sau pielea câinelui dumneavoastră.
  • O singură aplicare asigură 1 lună de eficacitate împotriva unei varietăți de paraziți.
  • Disponibil în diferite concentrații pentru a se potrivi cu mărimea câinelui dvs.
  • Aprovizionează o protecție fiabilă împotriva căpușelor, puricilor și a altor paraziți.

Produsul poate fi utilizat începând cu vârsta de 7 săptămâni, dar este important să așteptați cel puțin 2-3 zile înainte și după șamponare pentru a permite stratului de sebum al câinelui dvs. să se refacă și pentru ca ingredientul activ să fie absorbit în mod optim. Pipeta inovatoare vă permite să picurați cu ușurință produsul pe pielea câinelui, având grijă să nu ajungă în ochi.

În plus față de protecția oferită de ingredientele active (dinotefuran, piriproxifen și permetrin), este important de reținut că este toxic pentru pisici și nu trebuie utilizat la pisici. Efectele secundare sunt de obicei rare și trecătoare, cum ar fi roșeața, mâncărimea sau disconfortul, dar acestea se vor rezolva de la sine în termen de 24 de ore de la aplicare.

Vectra 3D este disponibil într-o gamă de formulări diferite pentru o dozare și o eficacitate optime. Protejați-vă eficient animalul de companie cu Vectra 3D!

Petguru logo
Vectra 3D 1,5-4 kg
42,92 lei115,89 lei