Farkaskonyha Immune-R amestec de plante pentru susținerea imunității 150 g

Ajută organismul câinilor să facă față cu bine solicitărilor fizice și dietetice zilnice și stresului de mediu.

0 opinie
În stoc
74,60 lei
Preț unitar: 493 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

Farkaskonyha Immune-R este un amestec special pe bază de plante conceput pentru a susține sistemul imunitar al câinelui dumneavoastră. Plantele din amestec lucrează sinergic între ele pentru a ajuta organismul cățelului dumneavoastră să facă față efortului fizic zilnic, nevoilor alimentare și factorilor de stres din mediul înconjurător.

Utilizarea regulată a Immun-R poate ajuta la susținerea proceselor de detoxifiere a organismului și la funcționarea sănătoasă a sistemelor de excreție și de detoxifiere, cum ar fi ficatul, vezica biliară și rinichii.

Tima din amestec are proprietăți antibacteriene și antifungice care îmbunătățesc imunitatea. Ghimbirul și ginsengul sunt plante tonice care ajută organismul să funcționeze corect și îmbunătățesc performanța.

Și ginsengul sunt plante tonice care ajută organismul să funcționeze corect și îmbunătățesc performanța.

The Farkaskonyha Immune-R este disponibil sub formă de pudră, care este ușor de amestecat în mâncarea preferată. Doza recomandată este de două ori pe zi să o amestecați cu mâncarea animalului dvs. de companie și să turnați puțină apă caldă peste ea pentru a dizolva ușor pulberea. Consistența pulberii permite organismului animalului dvs. de companie să utilizeze mai eficient plantele benefice.

Pentru ca ierburile să acționeze la efectul lor maxim, vă recomandăm să folosiți Immune-R în alimentația animalului dumneavoastră de companie timp de cel puțin două luni.

Pentru ca ierburile să acționeze la maximum, vă recomandăm să folosiți Immune-R în alimentația animalului dumneavoastră de companie timp de cel puțin două luni.

Suplimentul Immune-R de la Wolf’s Kitchen poate ajuta la susținerea sistemului imunitar al câinelui dumneavoastră și la menținerea sănătății acestuia. Vă rugăm să respectați întotdeauna instrucțiunile de dozare și să vă consultați medicul veterinar dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la utilizarea acestui supliment!

Cantitate zilnică recomandată (1 lingură ≈ 5 g):
10 kg: ≈ ½ lingură
10-25 kg: ≈ 1 lingură gradată
25 kg : ≈ 1 lingură de măsură

Cantitatea zilnică indicată este doar o recomandare generală, doza zilnică recomandată poate varia de la un individ la altul, în funcție de regimul alimentar, nivelul de activitate și vârsta animalului dvs. de companie.

Essențial: frunze de păpădie, semințe de ciulin de lapte, frunze de urzică, ghimbir, cimbru, ginseng

Compoziție analitică: proteine brute 3%, fibre brute 0,8%, uleiuri și grăsimi brute 0,4%, cenușă brută max 15%, umiditate max 12%

Petguru logo
Farkaskonyha Immune-R amestec de plante pentru susținerea imunității 150 g
74,60 lei