Panzi FitActive Fit-A-Skin 60 vitamine pentru câini

Vitamine pentru câini pentru o piele și o blană sănătoase. Contribuie la regenerarea pielii și a blănii.

0 opinie
În stoc
20,57 lei
Preț unitar: 200 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

Panzi FitActive Fit-A-Skin Panzi FitActive Fit-A-Skin Vitamina activă este concepută pentru a susține sănătatea pielii și a blănii câinilor și conține o serie de ingrediente cheie pentru a ajuta la obținerea unor rezultate optime.

Beneficii ale tabletei de vitamine regeneratoare de păr Panzi FitActive Fit-A-Skin:

  • Adecvată pentru câini adulți și căței pentru a menține pielea sănătoasă și a îmbunătăți blana.
  • Poate ajuta în procesul de vindecare în timpul și după afecțiuni ale pielii (dermatită, eczeme, căderea părului, pierderea elasticității, proliferarea foliculilor de păr)

Comprimatele conțin următoarele ingrediente:

  • Levă de bere:Stabilizează flora intestinală a animalului, ajută pielea și blana. Este bogată în antioxidanți, care contribuie la sănătatea și strălucirea blănii. Conținutul său de vitamine B are un efect pozitiv asupra apetitului.
  • Vitamina A: Benefic pentru ochi, oase și piele.
  • Biotină: Susține sănătatea pielii, a părului și a membranelor mucoase, contribuie la buna funcționare a sistemului nervos.
  • Vitamina E: Are proprietăți antioxidante, ajută la încetinirea îmbătrânirii celulare și este implicată în metabolism.
  • Spirulina:Antiinflamator, susține digestia și flora intestinală. Are un conținut ridicat de proteine, vitamine și minerale.
  • Acizi grași Omega-3:Fac părul și pielea mai strălucitoare și mai sănătoase. Au proprietăți antiinflamatorii și susțin articulațiile și sistemul musculo-scheletal.

De obicei, este nevoie de 4-6 săptămâni pentru ca efectele să se dezvolte, astfel încât utilizarea regulată și respectarea dozei este esențială pentru a obține rezultatele dorite. Consultați întotdeauna medicul veterinar înainte de a administra orice supliment câinelui dumneavoastră, mai ales dacă acesta are probleme de sănătate preexistente.

Elemente esențiale: dextroză, spirulină, gluten de porumb, premix de vitamine, drojdie de bere, făină de pește, adjuvanți pentru tablete, biotină, pantotenat de calciu, niacină, vitamina B2, zinc, acizi grași nesaturați, omega-3, omega-6, spirulină

Compoziție analitică: Proteină brută 15%, Grăsimi și uleiuri 0,4%, Umiditate 10%, Cenușă brută 5%

Dozaj: 1 comprimat/10kg pe zi

Stocare : Păstrați într-un loc uscat la temperatura camerei.

 

Petguru logo
Panzi FitActive Fit-A-Skin 60 vitamine pentru câini
20,57 lei