Panzi FitActive Fit-A-Pup Up 60 vitamine pentru câini

FIT-a-PUP UP 1000mg este o hrană suplimentară sub formă de tablete care conține proporția optimă de vitamine necesară pentru cățeii în curs de dezvoltare.

0 opinie
În stoc
20,57 lei
Preț unitar: 200 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

Panzi FitActive Fit-A-Pup Up este un complex vitaminic special de susținere a nutrienților, dezvoltat special pentru căței.

  • Această multivitamină este special concepută pentru a contribui la asigurarea faptului că nutrienții pe care îi luați sunt absorbiți eficient în organismul animalului dumneavoastră de companie. Acesta joacă un rol important în dezvoltarea neurologică adecvată a cățelușilor, astfel încât vă puteți asigura că puiul dumneavoastră crește sănătos și fericit.
  • Nu numai că acest complex minunat este recomandat pentru căței, ci și pentru cățelușele gestante ale căror nevoi sporite de vitamine în timpul sarcinii pot fi satisfăcute eficient. Este, de asemenea, un supliment ideal pentru cățelușele care alăptează pentru a se asigura că primesc nutrienții potriviți și că vor avea pui sănătoși.
  • Conținutul de hemoglobină din Fit-A-Pup Up ajută la absorbția eficientă a mineralelor și vitaminelor, astfel încât puteți experimenta o acțiune și mai eficientă a nutrienților la animalul dumneavoastră de companie.
  • Pudra de usturoi este un antibiotic natural și un ucigaș de viermi, și poate, de asemenea, întări sistemul imunitar și îmbunătăți funcția hepatică la animale.
  • Pudra de usturoi este un antibiotic natural și un ucigaș de viermi, și poate, de asemenea, întări sistemul imunitar și îmbunătăți funcția hepatică la animale.
  • O atenție deosebită a fost acordată, de asemenea, echilibrării conținutului de calciu și fosfor, care promovează dezvoltarea sănătoasă a oaselor și a dinților la căței.

Elemente esențiale: fosfat monocalcic, făină de coajă de ou, dextroză, hemoglobină, pudră de usturoi, premix de vitamine, drojdie de bere, adjuvanți de masă, calciu 11,0%, fosfor 7,5%, Omega-3, Omega-6, pudră de usturoi 5,0%, hemoglobină. Aditivi/kg:Aditivi nutriționali:

Vitamine:/kg Vitamina A: 300.000NE ,Vitamina D3 :20.000NE, Vitamina E:600mg, Vitamina B1:125mg, Vitamina B2:200mg, Vitamina B6:100mg,Acid nicotinic:1000mg, Ca-d-pantotenat:500mg

Ingrediente analitice:Proteine brute: 15%, grăsimi brute: 0,2%, cenușă brută: max 60%, fibre brute: 1%, conținut de umiditate: max 10%

Dozaj: 1 comprimat/5kg/zi

Stocare: la temperatura camerei într-un loc uscat

Petguru logo
Panzi FitActive Fit-A-Pup Up 60 vitamine pentru câini
20,57 lei