Lunderland Organic Coconut Oil 200 ml

Lunderland BIO Coconut Oil este un ulei de nucă de cocos certificat organic, presat la rece, nealbit. Spre deosebire de uleiul de nucă de cocos prelucrat industrial, acesta păstrează toți nutrienții din nuca de cocos într-o formă pe care câinii o pot digera.

0 opinie
În stoc
35,95 lei
Preț unitar: 175 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

Lunderland Organic Coconut Oil este o alegere excelentă dacă doriți să sprijiniți sănătatea câinelui dumneavoastră. Uleiul de nucă de cocos ajută la digestie, facilitează absorbția eficientă a nutrienților, are proprietăți antibacteriene și antivirale și oferă multe alte beneficii pentru cățelul dumneavoastră. Este o soluție ideală pentru problemele de blană și piele, în plus, după utilizare, lasă animalul dvs. de companie mirosind a nucă de cocos.

Puteți să i-o dați ca hrană sub formă solidă (până la aproximativ 20°C), dar poate fi folosită și sub formă lichidă. Pentru uz extern, pur și simplu încălziți-l în mână și masați-l pe corpul câinelui dumneavoastră.

De ce vă recomandăm Lunderland BIO Ulei de nucă de cocos?

  • Sprijină digestia și ajută la absorbția eficientă a nutrienților, conținând în același timp mai puține calorii decât alte uleiuri.
  • Grație acizilor grași saturați (MCT) pe care îi conține, are proprietăți antibacteriene și antivirale, ajutând la menținerea sănătății câinelui dumneavoastră.
  • O alegere ideală pentru câinii supraponderali, energizează și îmbunătățește performanța sportivă.
  • Potrivit pentru prevenirea și tratarea infestărilor cu viermi și pentru a ține la distanță căpușele și țânțarii.

Administrare:

  • Pentru hrănirea zilnică: aproximativ 1 g/10 kg greutate corporală.
  • Pentru infestarea cu viermi: 1 linguriță standard (aproximativ 5 g) la 10 kg greutate corporală timp de 1 săptămână, apoi 1 săptămână de pauză, apoi repetați dozajul timp de 1 săptămână.

1 săptămână pentru 1 săptămână, apoi 1 săptămână pentru 2 săptămâni.

Dimensiunea ambalajului: 200 g

Ingrediente: 100% ulei de nucă de cocos organic

Petguru logo
Lunderland Organic Coconut Oil 200 ml
35,95 lei