Synoflex 60 comprimate

Synoflex tablete de protecție a cartilajelor pentru câini – Supliment foarte activ de protecție a cartilajelor pentru câini

0 opinie
În stoc
77,05 lei
Preț unitar: 385 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

Synoflex tablete este un supliment alimentar de înaltă calitate pentru câine cu un conținut extrem de ridicat de ingrediente active. Glucosamina HCl și sulfatul de condroitină sunt două ingrediente cheie din acest supliment care joacă un rol important în susținerea sănătății cartilajelor și articulațiilor.

.

Efectele suplimentului includ:

.

  1. Producția stimulată de GAG: Glucozamina HCl și sulfatul de condroitină contribuie la producerea unei componente a cartilajului și a fluidelor articulare numită glucozaminoglican (GAG). Aceste substanțe sunt importante pentru funcționarea sănătoasă a articulațiilor și a cartilajelor.

    .

  2. .

  3. Îmbunătățirea calității GAG-urilor: Suplimentul ajută la îmbunătățirea calității glucozaminoglicanilor din cartilaj, susținând astfel sănătatea structurii și mobilitatea articulațiilor.

  4. .

  5. Protecție împotriva deteriorării cartilajului: Comprimatele Synoflex oferă protecție naturală împotriva efectelor dăunătoare pentru cartilaj ale medicamentelor antiinflamatoare. Ajută la prevenirea deteriorării cartilajului

    .

  6. .

  7. .

    Prevenirea subțierii cartilajului:Suplimentul poate ajuta la prevenirea subțierii cartilajului, ceea ce este deosebit de important pentru câinii în vârstă sau pentru persoanele care sunt supuse unui stres fizic ridicat.

  8. .

  9. Îmbunătățirea mobilității articulare: Utilizarea comprimatelor Synoflex poate ajuta la îmbunătățirea mobilității și flexibilității articulare, contribuind la confortul și stilul de viață activ al câinilor.

  10. .

.

Este important de reținut că întotdeauna se recomandă consultarea unui medic veterinar înainte de a da câinelui dumneavoastră un nou supliment alimentar. Medicul veterinar poate ajuta la determinarea dozei adecvate și a timpului de aplicare, mai ales dacă câinele dumneavoastră are probleme de sănătate specifice.

.

Alimentație:
extract purificat natural de carapace de crab (glucozamină), extract purificat natural de cartilaj de rechin (sulfat de condroitină), vitamina C, vitamina E, mangan

>.

Contenit per tabletă:
.

Dosare:

.

5-20 kg: 2×0,5 comprimate,21-40 kg: 2×1 comprimat.Doza generală recomandată este de 1 comprimat/20 kg pe zi, după cum urmează:În prima lună de tratament, doza de mai sus poate fi dublată ca “doză de încărcare”. Pentru un aport optim de glucozaminoglican și sulfat de condroitină la nivelul articulațiilor, produsul trebuie utilizat în cură timp de cel puțin două luni.

.
Pachet: 60 comprimate

.


Ce spun clienții

0
0 review-uri

Scrie-ți opinia!

Le-ai scos din cutie?

Împărtășește-ți experiențele și părerea ta despre produsele cu comunitatea Petguru! Ajută pe alți stăpâni să ia o decizie!

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Petguru logo
Synoflex 60 comprimate
77,05 lei