K9 Immunity Plus

K9 Immunity Plus™ sprijină eficacitatea tratamentelor pentru câinii bolnavi, ajută la menținerea sănătății câinilor vârstnici și poate îmbunătăți performanța câinilor de muncă.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

K9 Immunity Plus este alegerea perfectă dacă dorești să oferi câinelui tău o protecție completă a sistemului imunitar. Acest supliment este recomandat în mod special pentru câinii cu un sistem imunitar slăbit, vârstnici sau cu tumori, precum și pentru cei care necesită performanțe ridicate, cum ar fi câinii sportivi sau de muncă.

  • K9 Immunity Plus are numeroase beneficii. Pe de o parte, ajută la prevenirea bolilor tumorale la câinii vârstnici, iar pe de altă parte, sporește eficacitatea tratamentelor tradiționale împotriva tumorilor și reduce efectele secundare ale acestora. De asemenea, susține regenerarea organismului după chimioterapie, reducând riscul de recidivă a tumorilor.
  • K9 Immunity Plus nu este doar pentru combaterea bolilor, ci este și un excelent stimulator de performanță. Dacă câinele tău practică sporturi sau participă la competiții, acest supliment îi va oferi energie și îi va îmbunătăți performanțele.
  • Este important de știut că una dintre cauzele frecvente ale bolilor tumorale este funcționarea incorectă a sistemului imunitar. De aceea, este esențial să sprijinim sistemul imunitar al animalului nostru de companie. K9 Immunity Plus este o combinație specială de ingrediente din K-9 Immunity, K9 Transfer Factor și K9 Omega, care ajută la activarea și întărirea sistemului imunitar.
  • În mod special pentru câinii vârstnici și pentru cei care nu beneficiază de controale anuale, prevenția este cea mai importantă. Utilizarea regulată a K9 Immunity Plus poate ajuta la menținerea sănătății câinelui tău și la reducerea riscului de dezvoltare a bolilor tumorale.

Ai grijă de sistemul imunitar al câinelui tău și oferă-i K9 Immunity Plus! O soluție naturală și eficientă care ajută la prevenirea bolilor și contribuie la o viață fericită și sănătoasă.

Prezentare:

  • 60 comprimate masticabile: doză pentru o lună pentru câinii între 13,5-31,5 kg pentru întărirea generală a sistemului imunitar
  • 90 comprimate masticabile: doză pentru o lună pentru câinii de peste 31,5 kg pentru întărirea generală a sistemului imunitar

Ingrediente principale: Essence K-9 Immunity™ din 6 tipuri de ciuperci medicinale: Cordyceps sinensis, Agaricus blazei Murill, Ganoderma lucidum, Coriolus versicolor, Grifola frondosa, Lentinula edodes 600 mg Moleculele „inteligente” din K9 Transfer Factor™: pulbere de colostru degresat, Superoxid dismutaza (SOD), fosfat dicalcic, dextrină granulată, pulbere de ficat de pasăre 160 mg K9 Omega™: acizi grași omega 3, omega 6 400 mg Aromă de ficat de pui 600 mg, Glicerină 600 mg, Lecitină de soia 160 mg, Vitamina E 2,6 mg

Aroma de ficat de pui din supliment nu a cauzat reacții alergice nici în faza de testare, nici ulterior, astfel încât poate fi consumată și de câinii alergici. Dacă este utilizat nu pentru întărirea generală a sistemului imunitar sau prevenție, ci pentru tratarea bolilor tumorale, rețineți: utilizarea este recomandată împreună cu tratamentul tradițional, nu ca terapie de sine stătătoare!

Dozare și administrare recomandată:

Întărirea generală a sistemului imunitar, prevenirea tumorilor, tratamentul post-terapie:

  • câini sub 13,5 kg: 1 comprimat masticabil pe zi,
  • câini între 13,5-31,5 kg: 2 comprimate masticabile pe zi,
  • câini de peste 31,5 kg: 3 comprimate masticabile pe zi

administrate direct în gura animalului sau amestecate în hrană.

În timpul tratamentului pentru tumori:

  • câini sub 13,5 kg: 2 comprimate masticabile pe zi,
  • câini între 13,5-31,5 kg: 4 comprimate masticabile pe zi,
  • câini de peste 31,5 kg: 6 comprimate masticabile pe zi

administrate direct în gura animalului sau amestecate în hrană.

Petguru logo
K9 Immunity Plus
404,61 lei501,49 lei