K9 FullFlex 60 buc

K9 FullFlex este o formulă de întărire a cartilajelor și de protecție a articulațiilor pentru câini care conține și extract de midie verde.

0 opinie
În stoc
247,89 lei
Preț unitar: 2470 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

Chiulul K9 FullFlex este un supliment alimentar pentru câini care întărește cartilajele și protejează articulațiile.

Proprietățile naturale antiinflamatorii și de ameliorare a durerii ale ingredientelor sale, precum și beneficiile pentru un sistem imunitar sănătos.

De asemenea, poate ajuta la prevenirea și tratamentul tulburărilor musculo-scheletice. K9 FullFlex poate fi de mare ajutor și în menținerea mobilității pe termen lung la câinii îmbătrâniți.

Îmbunătățirea, mișcarea mai ușoară și bunăstarea îmbunătățită pot fi observate în câteva zile de la începerea tratamentului.

De ce k9 fullflex este o alegere bună?

  • O alegere excelentă pentru câinii cu corp mare pentru a menține dezvoltarea, protecția și sănătatea oaselor, cartilajelor și tendoanelor.
  • Pentru câinii activi și de muncă pentru a atenua efectele stresului crescut și pentru a îmbunătăți performanța.
  • Pentru câinii care îmbătrânesc pentru a întârzia deteriorarea cartilajelor și a menține mobilitatea.
  • Ca tratament adjuvant după rănire, artrită sau chirurgie ortopedică în timpul litiei. Ajută la recuperare și reduce durerea.

Condroitina este principalul constituent al cartilajului, iar cantitatea potrivită de condroitină face ca cartilajul să fie mai elastic și mai rezistent.

Calciu este responsabil pentru rezistența oaselor și articulațiilor. Dacă există puțin calciu în organism, oasele devin mai fragile.

Antoxidanții din midiile verzi din Noua Zeelandă întăresc sistemul imunitar și încetinesc procesul de îmbătrânire.

Turmericul este un analgezic natural și un antiinflamator.

Administrare:
Pentru câini sub 18 kg 1db pe zi
2db pe zi pentru câini de peste 18kg

Direct în gura câinelui sau amestecat în mâncarea acestuia.

Direct în gura câinelui sau amestecat în hrana acestuia.

Ingrediente:
Sulfat de glucozamină. Sulfat de condroitină, Cordyceps sinenis, Agaricus blazei, Ganoderma lucidum, Coriolus versicolor, Grifola frondosa, Lentinula edodes, membrane de coajă de ou Boswelle serrata, extract de midie verde, calciu, praf de colostru degresat, acid hialuronic, fosfat dicalcic, pulbere de ficat de pasăre și de vită, superoxid dismutază porcină, acid stearic, stearat de magneziu, potențiator de aromă, aromă de vită, dioxid de siliciu

Petguru logo
K9 FullFlex 60 buc
247,89 lei