Șampon și balsam Sheila cu ulei de arbore de ceai 250 ml

Samponul și balsamul pentru câini cu ulei proaspăt de arbore de ceai este o formulă prietenoasă cu pielea pentru curățarea regulată a blănii câinilor.Îmbogățită cu ulei de măsline, ulei de argan și proteine de grâu. Condiționează eficient și luminează blana, făcând-o mai ușor de pieptănat.

0 opinie
În stoc
47,21 lei
Preț unitar: 188 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

DE CE ESTE O ALEGERE BUNĂ?

  • 100% făcut manual în Ungaria
  • fabricat folosind ingrediente blânde
  • pentru câini cu părul lung și scurt
  • nu conține coloranți artificiali
  • fără derivați din petrol
  • fabricat fără ulei de palmier

100% ULEI DE TEZAUR AUSTRALIAN PUR 100%

Motivul pentru care am ales uleiul de arbore de ceai este acela că este cunoscut ca fiind un dezinfectant excelent, cu un miros distinctiv și intens care combate chiar și mirosurile încăpățânate.

CUM SĂ-L UTILIZEAZĂM?

Umeziți blana și pielea câinelui cu apă călduță. Șamponați blana umedă până când se formează o spumă, apoi frecați bine spuma în blana câinelui, după ce ați diluat-o cu puțină apă. Lăsați să acționeze timp de cel puțin trei minute, apoi clătiți foarte bine șamponul de pe blana animalului. Atenționări. Evitați contactul cu ochii, urechile sau membranele mucoase. Produsul trebuie utilizat extern numai conform prescripției. Dacă ajunge în ochi sau pe pielea deteriorată, spălați imediat cu apă din abundență.

Ingrediente esențiale: AQUA, ULEI DIN FRUCTE DE OLEA EUROPAEA, CAPRILIL/CAPRIL GLUCOSID, GLICERINĂ, LAURIL GLUCOSID, COCAMIDOPROPIL BETAINĂ, ULEI DIN SÂMBURI DE ARGANIA SPINOSA, XANTHAN GUM, PROTEINE DE GRÂU HIDROLIZATE, ACID LACTIC, ALCOOL BENZIL, ACID BENZOIC, ACID SORBIC, ULEI DE LAPTE DE MELALEUCA ALTERNIFOLIA

Data de expirare: 1 an de la data fabricației în ambalajul original.

Petguru logo
Șampon și balsam Sheila cu ulei de arbore de ceai 250 ml
47,21 lei