Mybulldog tonic natural pentru riduri și conturul ochilor

Îndepărtează inflamațiile iritate de sub pliuri, elimină decolorarea brună datorită extractului de salvie organică și a apei borice

0 opinie
În stoc
58,45 lei
Preț unitar: 290 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

My Bulldog Natural Cleaner pentru piept și pleoape este un produs de nișă în îngrijirea câinilor, deoarece este foarte dificil să găsești un produs care să fie sigur și care, în același timp, să curețe și să protejeze corespunzător. De aceea, producătorul a investit mult timp și efort în dezvoltarea unui produs care funcționează bine în acest scop, fără substanțe chimice, desigur.
Ce face ca My Bulldog Wrinkle and Eye Contour Toner să fie atât de eficient?
Săgeata (Salvia officinalis)
✔Antiinfecțios, bactericid
✔Antifungic, antiviral
✔ cicatrizant
✔ ameliorează tulburările cutanate
Apă de burete
✔Liniștitor
✔ antiseptic
✔antiinflamator
✔ astringent, cicatrizant
✔ exfoliant

Nu conține parfum, parfum sintetic, coloranți, lauret-sulfat de sodiu, PEG, parafină, derivați din petrol, parabeni, silicon, gluten, ulei de palmier. Produsul este 100% vegan!

Experiența noastră

– delicat pe pielea iritată, nu ustură
– elimină dungile maronii
– reduce inflamația în maxim o zi

Cum se utilizează Tonicul de curățare pentru riduri și cearcăne
Primiți un tampon de vată și înmoaie-l în tonic! Folosind mișcări delicate, curățați zona roșie, maronie. Puteți folosi tonicul și fără a-l dilua!
Nu folosiți pe pielea deteriorată! Evitați contactul cu ochii, urechile sau membranele mucoase. A
utilizați extern conform instrucțiunilor. În cazul contactului cu ochii sau cu pielea deteriorată, spălați cu multă apă
spălați imediat.

Pliuri cu riduri: ridurile pot lăsa pielea în imposibilitatea de a se aerisi deloc, astfel încât clătirea poate fi un eveniment zilnic. La urma urmei, sebumul semnificativ se poate acumula în pliurile nasului într-o zi sau două, iar zona se poate inflama ulterior.

Cercuri oculare.

Urechile: urechile nu trebuie curățate zilnic, deoarece oricum se autocurăță la câini, dar excesul de ceară de urechi este clar evacuat și trebuie curățat pentru a preveni ca murdăria și alți iritanți infecțioși să se blocheze în ele. Important este că nu trebuie să folosiți un băț de curățare a urechilor pentru a ajunge în ureche, ci doar să înmuiați un tampon de vată cu My Bulldog Tonic și să ștergeți ceea ce puteți ajunge cu ușurință.

Păstăi. Câinii transpiră doar pe labe, așa că atunci când vine căldura, pielea lor nu este pregătită pentru schimbarea bruscă. Iar iarna, drumurile sărate pot fi o problemă, iritând pielea câinilor în același mod. Când observați roșeață sau umflături pe labele câinelui dumneavoastră, folosiți un tampon de bumbac îmbibat în My Bulldog Tonic pentru a șterge zona roșie. Iar după curățare, este de asemenea o idee bună să frecați zona cu crema naturală pentru nas și labe My Bulldog Cream pentru a hidrata și calma pielea.

 

Petguru logo
Mybulldog tonic natural pentru riduri și conturul ochilor
58,45 lei