Fypryst spray 2,5 mg/ml a.u.v.

Fypryst spray este un repelent împotriva puricilor și căpușelor pentru câini și pisici care combate eficient paraziții.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Preparat pentru prevenirea infestării cu purici sau căpușe la câini și pisici.

Fypryst spray este eficient împotriva insectelor deranjante care provoacă mușcături, dar acționează eficient și împotriva infestărilor de păr.

La fel cum dumneavoastră nu vă plac înțepăturile de țânțari, și animalul dumneavoastră de companie se simte inconfortabil cu puricii și căpușele. Acestea pot fi, de asemenea, purtătoare ale unui număr de boli, așa că merită să vă protejați companionul cu patru picioare de ele.

Un spray pe care toată lumea îl poate folosi, nu-i așa? Trebuie doar să împingi capacul în jos și spray-ul iese. Dar am vrea totuși să vă dăm câteva sfaturi.

Este cel mai bine să îl aplicați astfel:

  1. pulverizați întregul corp al animalului de la o distanță de 10-20 cm (6-12 pompe pe kg de greutate corporală din flaconul de 100 ml)
  2. pulverizați în direcția opusă creșterii părului, astfel încât părul să fie complet udat
  3. agitați blana (mai ales dacă aveți un câine sau o pisică cu părul lung) pentru a vă asigura că spray-ul ajunge la nivelul pielii
  4. dacă este necesar, frecați cu mâna în pielea animalului
  5. Nu vă ștergeți animalul, lăsați produsul să se usuce singur într-o zonă bine ventilată

După ce produsul este sigilat, acesta va forma un strat pe animalul dvs. de companie, ceea ce poate face ca blana acestuia să fie și mai strălucitoare. Este sigur de utilizat pe pisicuțe și căței începând cu 2 zile.

Pentru animale de companie.

Vă rugăm să rețineți că spray-ul funcționează doar direct pe animalul de companie, zona înconjurătoare necesită un control separat al insectelor. Produsul este eficient împotriva puricilor timp de până la 3 luni la câini și până la 2 luni la pisici; împotriva infestărilor cu căpușe la câini și pisici timp de până la o lună, astfel că tratamentul trebuie repetat lunar. Cu toate acestea, nivelul de infestare din mediul înconjurător poate afecta aceste perioade.

Pentru a asigura eficacitatea, nu se recomandă îmbăierea animalului pentru 2 zile înainte și 2 zile după tratament. Alternativ, șamponarea frecventă poate reduce eficacitatea produsului.

Nu utilizați produsul:

  • pe animale bolnave sau în convalescență
  • pe pielea rănită
  • pe iepuri și orice alte animale mici
  • sensibile la substanță

Ingrediente:
1 ml de lichid limpede, incolor conține 2,5 mg de fipronil

La ce altceva trebuie să fiți atenți

  • nu depășiți doza recomandată
  • aveți grijă să nu intre în ochii sau gura animalului de companie
  • nu-l lăsați să o lingă pe el sau pe partenerul său
  • asigurați-vă că vă țineți animalul de companie cu patru picioare departe de flăcările deschise și de alte surse de căldură până la uscarea completă
  • spălați-vă întotdeauna bine pe mâini după utilizare
Petguru logo
Fypryst spray 2,5 mg/ml a.u.v.
68,16 lei