Hrană pentru câini Eukanuba Puppy Medium

Eukanuba Puppy Medium 15 kg hrană pentru câini pentru căței de talie medie cu pui

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Eukanuba Puppy Medium este o hrană uscată completă pentru câini de talie medie. O hrană uscată delicioasă care conține ingrediente selecționate și numai proteine de origine animală.

Concepută special pentru cățeii de talie medie, este alegerea ideală pentru cățeii cu vârsta de până la 12 luni.

Conține carne de pui și curcan pentru a oferi cățeilor proteine animale de înaltă calitate. De asemenea, conține fibre valoroase și prebiotice pentru a susține o digestie sănătoasă și dezvoltarea sistemului imunitar.

Prebioticele și pulpa de sfeclă susțin o digestie sănătoasă. Antioxidanții vitamina E și C susțin sistemul imunitar. Calciul favorizează dezvoltarea oaselor, în timp ce sursele naturale de omega-6 și omega-3 asigură sănătatea pielii și a părului.

Sistemul de îngrijire dentară DentaDefense ajută la menținerea unei igiene orale sănătoase. De asemenea, poate reduce acumularea de placă bacteriană și riscul apariției cariilor dentare.

Glucozamina și sulfatul de condroitină susțin sănătatea articulațiilor și a cartilajelor, în timp ce calciul și fosforul adecvate sunt responsabile pentru dezvoltarea sănătoasă a oaselor.

Un nivel ridicat de proteine (29%) și grăsimi (18%) asigură energia necesară pentru o creștere adecvată.

Ingrediente:
Carne de pui și curcan deshidratată (33%), porumb, grâu, grăsime animală, orez, pulpă de sfeclă uscată (2,9%), ouă întregi uscate, ulei de pește, proteine animale hidrolizate, drojdie de bere uscată, clorură de potasiu, clorură de sodiu, fructo-oligozaharide (0,29%), carbonat de calciu

Ingrediente complementare (/kg):
Vitamine: Vitamina A: 47131IU, Vitamina C: 60mg, Vitamina D₃: 1564IU, Vitamina E: 262mg, β-caroten: 5,1mg

Oligoelemente: sulfat de cupru pentahidrat (cupru): 13mg, iodură de potasiu (iod): 2,7mg, sulfat de fier monohidrat (fier): 71mg, sulfat de mangan monohidrat (mangan): 41mg, oxid de zinc (zinc): 118mg

Antioxidanți: extract de tocoferol (natural) din ulei vegetal 112mg
Ingrediente aromatizante: extract natural de rozmarin 54mg, extract de ceai 27mg, extract de yucca 250mg

Ingrediente analitice:
Proteine: 29,0%, Conținut de grăsimi: 18,0%, Acizi grași Omega-6: 2,78%, Acizi grași Omega-3: 0,84%, DHA: 0,18%, Cenușă brută: 6,70%, Fibre brute: 2,10%, Calciu: 1,20%, Fosfor: 0,90%

Petguru logo
Hrană pentru câini Eukanuba Puppy Medium
254,79 lei262,21 lei