Brit Paté & Carne de curcan

70% curcan și pui + pateu de carne pură. Hrană completă pentru câini adulți.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Brit Paté & Meat Turkey este o hrană umedă completă pentru câini adulți, care conține bucăți adevărate de carne de curcan și mărunțiș tăiate în pate.

Este o alegere ideală pentru câinele tău, deoarece ajută la îmbunătățirea aportului alimentar și îi satisface nevoile de lichide.

  • Este făcut cu ingrediente fără cereale, soia și OMG, ceea ce îl face o alegere sigură și sănătoasă.
  • Carnea de curcan poate fi o alegere gustoasă și atractivă pentru câinii pretențioși și este mai puțin probabil să provoace o reacție alergică.
  • Cu organe bogate, ale căror surse sunt bogate în vitamine B și fier pentru a susține vitalitatea și sănătatea câinelui tău.

Caracteristici principale:

  • Bucăți adevărate de carne și organe: O combinație de carne și organe adevărate asigură o masă hrănitoare și gustoasă.
  • Calitate și procesare excelente: ingredientele atent selectate și procesarea de calitate garantează un gust și o aromă deosebite.
  • Supliment ideal pentru granule: Ajută la absorbția și hidratarea alimentelor, deci completează perfect hrana uscată pentru câini.

Compoziție: 44% carne de pui (carne și organe), 26% curcan (carne și organe), 3% amidon de mazăre, 1% fibre de mazăre, 0,5% ulei de somon.

Constituenți analitici: proteină brută 9%, grăsime brută 5%, cenușă brută 3%, umiditate 78%, fibră brută 0,5%, calciu 0,1%, fosfor 0,3%, sodiu 0,2%.

 

Petguru logo
Brit Paté & Carne de curcan
10,90 lei261,57 lei