Brit Premium by Nature Adult Pui cu Inimi de Pui, cutie de conserve

Hrană umedă pentru câini British Premium Wet Dog Food cu pui și inimă de pui poate fi administrată ca hrană naturală, tratație sau supliment pentru câini adulți de toate rasele.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Hrană umedă britanică Premium Wet Dog Food cu pui și inimă de pui.

Această hrană umedă premium britanică pentru câini adulți este pentru câini adulți, îmbogățită cu pui și inimă.

De ce British Premium Wet Dog Food cu pui și inimă de pui este o hrană bună pentru conserve?

  • Pateul de carne care conține pui și inimă conține, de asemenea, colagen și ulei lactic, care contribuie la sănătatea articulațiilor și la menținerea sănătății pielii și a blănii.
  • Această formulă atent selectată asigură câinelui dumneavoastră proteine și grăsimi de care are nevoie, precum și nutrienți importanți.
  • Produsul este, de asemenea, bogat în aditivi suplimentari precum Vitamina D3, vitamina E, zinc, fier, mangan, iod, cupru, precum și minerale importante precum calciu, fosfor și sodiu.
  • Extrem de ușor de digerat și nu conține cereale, soia sau OMG-uri, ceea ce o face o alegere ideală pentru câinii cu digestie sensibilă.

Brit Premium Wet Dog Food cu pui și inimi este o alegere excelentă pentru câinii adulți care au nevoie de o masă gustoasă și nutritivă. Formula ușor de digerat și ingredientele de calitate contribuie la sănătatea și bunăstarea animalului dumneavoastră de companie. Răsfățați-vă cățelul cu această hrană pentru câini de calitate excelentă!

Ingrediente: pui 58%, bulion de pui 35,5%, inimă de pui 4%, afine 1%, minerale 1%, ulei de somon 0,5%

Suplimente: vitamina D3 (E671) 200 UI, vitamina E (3a700) 100 mg, zinc (3b606) 10 mg, fier (3b103) 8 mg, mangan (3b502) 2 mg, iod (3b201) 0,5 mg, cupru (3b405) 0,5 mg, calciu 0,3 %, fosfor 0,3 %, sodiu 0,5 %

Constituenți analitici: proteine 8,0 %, grăsimi 6,0 %, fibre 0,4 %, cenușă 2,9 %, umiditate 78,0 %

Petguru logo
Brit Premium by Nature Adult Pui cu Inimi de Pui, cutie de conserve
14,04 lei306,40 lei