Brit Premium by Nature Adult Carne de vită cu tripi cu conservă

Brit Premium hrană umedă pentru câini adulți cu carne de vită și pacal este o alegere gustoasă și hrănitoare pentru câinele dumneavoastră adult.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Conserve British Premium by Nature Adult Beef with Tripes pentru câinele dumneavoastră adult.

Acest pateu de carne conține carne de vită și de tripe, colagen pentru articulații sănătoase și ulei de somon pentru o piele și o blană sănătoase. De asemenea, este ușor de digerat și nu conține cereale, soia și OMG.

De ce este Brit Premium by Nature Adult Beef with Tripes în conservă?

  • Adaosul de ulei de somon ajută la menținerea sănătății pielii și a blănii și ajută la menținerea câinelui dvs. în cea mai bună formă. Absența cerealelor, a soiei și a OMG-urilor în formulă asigură că animalul dvs. de companie primește doar ingrediente de cea mai bună calitate.
  • Conține 36% carnea de vită și 4% pacal, asigurând un aport echilibrat de proteine și nutrienți esențiali de care câinele dumneavoastră are nevoie. În plus, colagenul contribuie la sănătatea articulațiilor, ajutându-le mobilitatea.

Această hrană umedă premium pentru câini este special formulată pentru câinii adulți, pentru a răspunde nevoilor de a vă menține companionul cu patru picioare în cea mai bună formă. Dacă doriți ca animalul dvs. de companie să aibă parte de o masă gustoasă și nutritivă care să contribuie la sănătatea și bunăstarea lor, nu ezitați să încercați Brit Premium Wet Dog Food pentru câini adulți cu conserve de carne de vită și porc.

Elemente esențiale: carne de vită 36%, bulion de vită 35,5%, carne de pui 22%, măruntaie 4%, colagen 1%, minerale 1%, ulei de somon 0,5%

Suplimente: vitamina D3 (E671) 200 UI, vitamina E (3a700) 100 mg, zinc (3b606) 10 mg, fier (3b103) 8 mg, mangan (3b502) 2 mg, iod (3b201) 0,5 mg, cupru (3b405) 0,5 mg, calciu 0,3 %, fosfor 0,3 %, sodiu 0,5 %

Constituenți analitici: proteine 9,0 %, grăsimi 6,5 %, fibre 0,4 %, cenușă 2,7 %, umiditate 78,0 %

Petguru logo
Brit Premium by Nature Adult Carne de vită cu tripi cu conservă
14,04 lei306,40 lei